OKeX duyurusu: OKExChain mainnet hayata geçiyor
OKeX duyurusu: OKExChain mainnet hayata geçiyor

Kripto para borsası OKEx, opsionlu kripto ticaretini başlatacağını duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Malta merkezli kripto para borsası OKEx, 27 Aralık’ta opsionlu kripto para ticaretini başlatacağını açıkladı.

9 Aralık tarihli bir basın bülteninde, borsanın opsiyonları eklenmesinin OKEx’i aynı çatı altında “C2C, spot, vadeli işlemler, takas ve alım satım” seçenekleri sunan ilk kripto para borsası yapacağını söyledi.

Opsiyonlu ticaret, platform kullanıcılarının premium ödeme yaptıktan sonra temel bir varlık satın almalarını veya satmalarını sağlayacak. Opsiyonlu ticaretin 27 Aralık’ta başlayacağı biliniyor.

OKEx’den büyük adım

Borsanın opsiyonları uygulanması için, tüm sistemi ve altyapısını yükselttiği bildiriliyor.

Opsiyon fiyatı, dalgalanma, opsiyon tipi, temel varlık fiyatı, zaman, grev fiyatı ve risksiz fiyat dikkate alınacak Black-Scholes fiyatlandırma modeli kullanılarak gerçek zamanlı olarak belirlenecek. OKEx CEO’su Jay Hao şu açıklamalarda bulundu:

“Opsiyonlu alım satım, yatırımcıların opsiyon sözleşmelerinin bir kombinasyonu ile kripto paralarının değişkenliğini yönetmelerini, fiyatlandırmasını ve korunmasını sağlayan benzersiz bir araçtır. Aynı zamanda bir yatırımcıya sadece piyasa yönünden daha fazla faydalanma yeteneği verir. Kripto pazarı geliştikçe, kullanıcıların işlem stratejilerini optimize etmek için uygun çözümler sunmayı amaçlıyoruz. ”

OKEx’in alım satım servisine erişmek isteyen kullanıcılar önce Müşteri Tanı Prosedürünü uygulamalı ve satın aldıkları ürünleri anladığını kanıtlayan bir uygunluk testini geçmelidir.

Kripto para türevleri alanındaki rekabetin  gittikçe arttığı görüyor. En son örneklerden birinde, Chicago Mercantile Exchange Group, 13 Ocak 2020’de opsiyonlu Bitcoin vadeli işlemleri başlatmayı planladığını bildirdi.

Cointelegraph


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin