Ünlü kripto analisti yükseliş potansiyeli var dedi ve bu altcoin’e işaret etti.
Ünlü kripto analisti yükseliş potansiyeli var dedi ve bu altcoin’e işaret etti.

Japonya’nın en iyi brokerları piyasa payında kripto borsalarıyla rekabet ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Japonya’nın en büyük aracı kurumları, dijital varlık piyasa payı için ülkenin kripto-yerel borsalarıyla rekabet etmek istiyor.

Artan gelir

Messari’nin araştırmasına göre, Japonya’daki en büyük üç çevrimiçi aracı kurum, kripto para birimi değişim hizmetlerinden artan bir gelir elde ediyor.

Asya Kripto Peyzajı raporunda Messari, Japonya’nın en iyi menkul kıymetler brokerları tarafından işletilen işletme gelirinin net kripto borsa platformlarının gelirlerini hızla yakaladığını belirtti.

Messari araştırmacısı Mira Christanto, Japonya’nın müşteri mevduatlarına göre en büyük üç brokerinin – SBI, Rakuten ve Monex – hepsinin kripto borsası platformlarını işlettiğini belirtti.

Christanto ayrıca, birçok büyük varlık yöneticisinin Japon milletvekillerine saklama çözümleri ve borsa yatırım fonları gibi genişletilmiş kripto para birimi hizmetleri ve ürünleri sunmalarına izin vermek için lobi yaptığını belirtti.

Rapor, Japonya’nın en büyük finansal düzenleyicisi olan Finansal Hizmetler Ajansı veya FSA’yı uzun yıllar kapsayıcı kripto düzenlemelerini desteklediği ve ada ülkesini dijital varlık endüstrisi için bölgesel bir merkez haline getirdiği için övüyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin