Huobi, DeFi konsorsiyumu başlattı:
Huobi, DeFi konsorsiyumu başlattı:

Huobi, DeFi alanında yepyeni bir konsorsiyum çalışması başlattığını duyurdu

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Huobi Group’un merkezsiz finans alanına odaklanan yeni araştırma ve kuluçka platformu Huobi DeFi Labs, yeni bir konsorsiyum çalışması başlattı.

“Merkezî ve merkezsiz finansal hizmet sağlayıcıları ve platformlarından oluşan uluslararası bir konsorsiyum” olarak tanımlanan girişim; MakerDAO, Compound, Nest ve dYdX ile iş birliği içinde çalışacak.

Sharlyn Wu: “DeFi, serbest ekonominin gücünü açığa çıkarmalı.”

Huobi Baş Yatırım Sorumlusu Sharlyn Wu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

DeFi, insanlık tarihinde kredi riski olmadan modern bir finansal sistem kurmaya yönelik ilk girişimdir ve küresel ölçekte serbest ekonominin gücünü açığa çıkarmaktadır.

Endüstrideki boşluklara da dikkat çeken Wu, sözlerini şöyle tamamladı:

Ancak hâlâ birçok boşluk var. Teorik araştırma ve teknolojik geliştirmeden ekosistem geliştirmeye kadar doldurulması gereken boşluklardan bahsediyorum. Sadece merkezi finans kurumları kriptosever topluluklardan çok uzak değil, ayrıca Asyalı ve Batılı DeFi toplulukları arasında bir ayrım var.

İlk yatırım fonunda on milyonlarca dolar tahsis edilecek

Duyuruya göre, konsorsiyum önümüzdeki birkaç ay içinde daha fazla DeFi ve CeFi üyesi kazanmayı hedefliyor.

Huobi, merkezsiz finans uygulamaları ve projelerine odaklanma çabalarının bir parçası olarak iki hafta önce DeFi Labs’ı kurdu ve “ilk yatırım fonuna on milyonlarca dolar tahsis etme” sözü verdi.

Compound’un kurucusu Robert Leshner ise standartların paylaşılmasının “adil, verimli, şeffaf, güvenli ve küresel olarak erişilebilir finans piyasaları” yaratmak için bir fırsat olduğunu söyledi. Leshner ayrıca, standartların ve en iyi uygulamaların paylaşılmasının, endüstrinin genel kabul için hazır ürünler tasarlamasına yardımcı olabileceğini belirtti.

Önümüzdeki aylarda, konsorsiyumun kurucu üyeleri cüzdanlar, protokoller, güvenlik şirketleri ve diğerlerinin yanı sıra yatırım firmaları dahil olmak üzere birliğe daha fazla oyuncu kazandırmayı umuyor.

Bu arada DeFi ekosistemi için çok büyük bir patlamanın yakında olabileceğine ilişkin bazı gelişmeler söz konusu. Detayları buradaki haberimizden okuyabilirsiniz.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir