Hindistan yönetimi ülkede Bitcoin ve kripto konusunda 'açık fikirli' olacak
Hindistan Bitcoin'i yasadışı ilan edecek adımlar atıyor

Hindistan Bitcoin’i yasadışı ilan edecek adımlar atıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Hindistan, kripto para birimlerine sahip olmayı suç sayacak acımasız bir yasa tasarısını geçirmeye hazırlanıyor.

Yeni yasa

İsimsiz bir hükümet yetkilisine atıfta bulunan Reuters raporuna göre Hindistan’ın kripto para birimlerini suç sayacak bir yasa tasarısını kabul etmesi bekleniyor.

Yasa kripto para birimlerinin ticaretini ve madenciliğini yasadışı hale getirmenin yanı sıra, onların bulundurulmasını da yasaklayacak.

Kripto yatırımcıları, herhangi bir yasal sorumluluk ile karşılaşmadan kazançlarını yarım yıl içinde nakde çevirebilecekler.

Acımasız tasarının, yasaya uymayanlar için zorunlu hapis cezalarını içerip içermeyeceği belirsizliğini koruyor.

Tasarının detayları bilinmemekle birlikte bu gelişme, herhangi bir büyük ekonomi için kripto üzerindeki en büyük baskıyı temsil edecek. Çin’de Eylül 2017’den beri dijital varlıklar yasaklanmış olsa da, Çin halkı hala yasal olarak kripto para birimlerine sahip olabilir.

2019’un başlarında, bir hükümet heyeti, kripto para birimi madenciliği yapan, tutan, transfer eden veya ihraç eden herkes için 10 yıla kadar hapis cezası öneren bir yasa tasarısı yayınladı. Hindistan’da kripto varlıklarına sahip olmak hala yasal.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin