Gücünü gerçek gelişmelerden alan altcoin, analistlerin odağında!
Gücünü gerçek gelişmelerden alan altcoin, analistlerin odağında!

Gücünü gerçek gelişmelerden alan altcoin, analistlerin odağında!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bazen ne kadar iyi haberler çıkarsa çıksın, ters rüzgarlar herhangi bir kripto paranın önünde engel oluşturabiliyor. Son günlerdeki piyasa çöküşünde de buna benzer durumlar yaşandı. Popüler DeFi altcoin’i Fantom’da her şey mükemmel görünüyordu fakat FTM bu sabah erken saatlerde %11’den fazla düşüşle piyasanın iradesine yenik düştü.

Önce düştü, TVL haberi sonrası büyük ilgi gördü

Sabah saatlerinden sonra yatırımcılar FTM tokenini yeşile döndürmeyi uygun gördüler ve Fantom son 24 saat içinde %1’e yakın yükseldi.

Bu sabah yayınlanan raporlara göre Fantom, geçtiğimiz hafta sonu TVL açısından Binance Smart Chain’i geride bıraktı. Bu hamle, Fantom’un ağını DeFi platformları arasında TVL sıralamasında üçüncü sıraya taşıdı. Bu büyük bir başarı olarak görülüyor.

Piyasa geriliyor

Kripto sektöründeki piyasa duyarlılığı şu anda son derece düşüşte. Yatırımcılar, bu yüksek riskli sektöre şu an çok güvenmiyor ve Mart ayında başlayacak olan faiz artırım programını beklemek için daha güvenli sektörlere geri dönmeyi tercih ediyor.

Fakat Fantom’un bugünkü toparlanması, piyasa genelinde satışlar sürerken halen değer arayan token toplayıcıların olduğunu gösteriyor. Bu hafta sonu Fantom’un Binance Smart Chain’i TVL açısından geride bıraktığına dair haberler küçük bir başarı değil. Bildirildiğine göre, Fantom’un TVL’si bir hafta boyunca %50’den fazla yükseldi ve bu da ağı üçüncü sıraya taşıdı.

Şimdi ne olacak?

Son zamanlarda gördüğümüz piyasa kaynaklı ters rüzgarlara karşı savaşma kabiliyetine sahip Fantom gibi benzersiz, niş tokenler bulmak, birçok yatırımcının yapmak istediği bir şey. Gerçekten de Fantom’un ivmesi kayda değer ve bu DeFi ağının büyümesi birçok yatırımcının dikkatini çekmeye başlayan bir durum.

Şu anda Fantom, birçok analistin izleme listesinde olan bir token. Bu son haber de çok dikkat çekici olarak yorumlanıyor. Fantom önümüzdeki haftalarda TVL artışlarını görmeye devam ederse, bu token aslında şu anda piyasadaki negatif havanın üstesinden gelebilecek kısa vadeli bir katalizöre sahip olabilir. Sonunda bu hikayenin mutlu sonla bitip bitmeyeceğini zaman gösterecek.

fool


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin