featured
Güçlü tırmanan bu altcoin'de halen fırsat olabilir

Güçlü tırmanan bu altcoin’in pili halen dolu görünüyor! Alım fırsatı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – NEAR Protocol fiyat analizi bugün boğaların lehine. Fiyat 8,4 dolara yükselmeyi başardı ve boğalar önemli bir ilerleme kaydetti. Bu agresif ivme, kademeli bir düşüşün ardından kripto paranın fiyatını güçlü bir şekilde geri kazanmasını sağladı. Genel olarak kripto para birimi son birkaç haftadır düşüşte, ancak son iki günde yükseliş çabaları dikkat çekiyor ve satın almalar ivme kazandı. Fiyat 8,4 dolara ulaşırken RSI da göstergenin merkeze yakın kalsa da yükselişte.

Günlük Near Protocol fiyat analizi, bugün boğalar oldukça agresif göründüğü için kripto paranın yükseliş modunda olduğunu gösteriyor. NEAR/USD alt tarafta 7,25 $, üst tarafta 8,7 $ aralığında işlem gördü. NEAR, son 24 saat içinde yüzde 12,4 oranında bir değer artışı gösterirken şu anda kripto çifti, 8,4 dolardan işlem görüyor. Ancak diğer yandan, son 7 günde yüzde 4,09 oranında bir değer düşüşü görüyoruz. Bugün işlem hacminin yüzde 57 artmasıyla piyasa değeri de yüzde 11,51 arttı.

Near Protocol fiyat grafiği

Göreceli güç endeksi (RSI) eğrisi keskin bir şekilde yukarı doğru duruyor ve trader’ların bugün etkili şekilde birikim yaptığını gösteriyor.

NEAR/USD için volatilite de oldukça yüksek, Bollinger bantlarının üst limiti şu anda 10,2 $ seviyesinde işlem görüyor ve göstergenin alt limiti kripto para birimi desteğini temsil eden 7 $ seviyesinde bulunuyor. Bollinger bantlarının merkez çizgisi, boğaların önümüzdeki saatlerde karşılaşacağı direnci de temsil eden 8,6 dolarda bulunuyor.

NEAR Protocol 4 saatlik grafiği, 6 Aralık’ta fiyattaki ani düşüşün ardından boğaların liderliği ele geçirmesi ve o zamandan beri başarılı bir yükseliş trendi çizgisi oluşturması nedeniyle, yukarı fiyat fonksiyonunun devam ettiğini gösteriyor. Bugünün eğilimi de arklı değildi, hatta bugün mum çubukları nispeten daha büyük olduğundan daha iyi bir ilerleme görüyoruz ve bu da güçlü bir yükseliş momentumunu simgeliyor.

4 saatlik grafiğe göre volatilite de Bollinger bantlarının bugün yeniden ayrışmaya başlamasıyla artıyor. Fiyat son birkaç saat içinde göstergenin üst sınırı olan 8,1 doları da aştı.

Saatlik grafikteki RSI 67’ye ulaştığı için NEAR’ın aşırı alım durumuna yaklaştığını gösteriyor. RSI’nin dik eğimli eğrisi, şu anda güçlü satın alma momentumu gösteriyor.

NEAR Protocol fiyat analizi sonucu

NEAR Protocol fiyatının 11 Kasım’da 12 $’da zirve yapmasının ardından 12 Kasım’dan itibaren bir düşüş trendi izlediğini gösteriyor. Düşen piyasa koşullarına rağmen, boğalar bugün dikkat çekici bir görüntü sergilediler. Yükseliş momentumu oldukça agresif olduğu için NEAR’ın bugün daha da yukarı yönlü devam etmesi olası, hatta 8,7 dolarlık direnci kırabilmesi bile ihtimaller arasında olabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin