Gucci mağazalarında Bitcoin ve kripto ödemelerini kabul etmeye başlıyor!
Gucci mağazalarında Bitcoin ve kripto ödemelerini kabul etmeye başlıyor!

Gucci mağazalarında Bitcoin ve kripto ödemelerini kabul etmeye başlıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Moda ve lüks devi Gucci önemli bir duyuru yaptı. 4 Mayıs Salı günü Gucci, bu ayın sonuna kadar ABD’deki bazı mağazalarda kripto ödemelerini kabul etmeye başlayacağını duyurdu.

Bu hamle, Bitcoin dışında Gucci’nin 12 farklı dijital varlıkta kripto ödemelerini kabul etmesi nedeniyle büyük bir hamle olarak görülüyor. Kabul edilecek kriptolara Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Wrapped Bitcoin ve Litecoin de dahil olacak. Moda devi, Dogecoin ve Shiba Inu gibi meme coin’lerle de ödeme kabul edecek. Ayrıca, kullanıcılar ABD dolarına sabitlenmiş beş sabit parayla ödeme yapabilecekler.

Gucci’den gelen bu cesur hamle, kripto piyasasının büyük bir düzeltmeden geçtiği bir zamanda gerçekleşti. Gucci, kripto ödemelerini kabul etmeye başlamak için Amerika’nın farklı yerlerinde beş ABD mağazası seçti.

Mağaza içi kripto ödemeleri yapmak için kullanıcılara e-posta adreslerine bir bağlantı gönderilecek. Bağlantı, cüzdandan ödemeyi gerçekleştirebilecekleri bir QR kodu içerecek. Ayrıca, kullanıcıların ödeme yapmak için kripto uygulamaları aracılığıyla tarayabilecekleri QR kodları da mağazada mevcut olacak.

Perakendeci, bu kripto ödemelerini olduğu gibi tutma veya fiat’a dönüştürme seçeneğine sahip olacak.

Geliştirme hakkında konuşan Gucci Başkanı ve CEO’su Marco Bizzarri şunları söyledi:

Gucci, müşterilerimize gelişmiş bir deneyim sunabilecekleri her zaman yeni teknolojileri benimsemeye çalışır. Artık kripto para birimlerini ödeme sistemimize entegre edebildiğimize göre, bu seçeneği kullanmak isteyen müşteriler için doğal bir gelişme.

cryptonewsflash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin