Coinbase borsası BUSD hakkında kritik kararını açıkladı

Flaş haber: Coinbase NFT Marketplace Beta’yı başlattığını duyurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasının önemli borsalarından biri olan Coinbase, önemli bir daha attı. Dünyanın 2 numaralı kripto borsası 20 Nisan Çarşamba günü, kullanıcılara müjdeyi verdi.

Geniş çapta beklenen NFT ticaret platformunun beta sürümünü piyasaya sürdüğünü borsa açıkladı. Platformda alım satım, başlangıçta belirli bir beta test kullanıcısı grubuna sunulacak.

Coinbase bir blog gönderisinde, beta sürümüyle birlikte test etme listesindeki konumlarına göre seçileceğini söyledi. Lansman, borsanın bir NFT pazar yeri açacağını ve bir bekleme listesi açacağını söylemesinden altı ay sonra resmi adım atılmış oldu. Bekleme listesi, bir günden daha kısa bir sürede bir milyondan fazla katılımcı gördü.

Piyasada halihazırda Doodles, Azuki ve World of Women gibi popüler NFT koleksiyonları bulunuyor. Platform, herhangi bir kendi kendine saklama cüzdanını destekleyecek ve sınırlı bir süre için işlem ücreti ödemeyecek.

Coinbase daha fazla özellik sunacak

Platform, profilleri takip etme, NFT’lere yorum gönderme ve yorumlara oy verme gibi topluluk özelliklerini içerecek. Coinbase, önümüzdeki haftalarda ve aylarda piyasaya daha fazla özellik ekleyeceğini söyledi. 

Droplar, NFT basımı, tokena özel topluluklar ve kredi kartıyla NFT satın alma seçeneği eklemeyi planlıyor. Borsa, bu yılın başlarında  ödeme devinin kartları aracılığıyla platformunda NFT alımlarına izin vermek için Mastercard ile bağlantı kurmuştu.

Diğer yandan  atılan adımlar Coinbase’in geleneksel bir kripto borsası olma rolünün ötesine geçme girişimlerini işaret ediyor. Borsa, her ikisi de kendi NFT pazarlarına sahip olan Binance ve FTX gibi diğer ana dalların hamlelerini takip ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin