Ethereum'un gösterdiği direnç daha yüksek seviyelerin belirtisi mi?
Ethereum'un gösterdiği direnç daha yüksek seviyelerin belirtisi mi?

Ethereum’un gösterdiği direnç daha yüksek seviyelerin belirtisi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, tüm piyasayı da yüksek seviyelere yönlendiriyor. Bu durum Ethereum için daha yüksek seviyelere çıkmak üzere önemli bir imkan sağlıyor.

Kripto para birimi şimdi 380 ila 400 dolar arasındaki direnç bölgesine doğru ilerliyor.

Bu seviyeye nasıl tepki vereceği yakın vadede görünümüne dair içgörü sağlayacaktır.

Bir analist, ETH’nin önemli bir teknik seviyenin altındaki son düşüşünü takiben bazı olumlu esneklik işaretleri gösterdiğine dikkat çekiyor. Bu durum, BTC ticaret kuruna bakarken özellikle net bir şekilde görülüyor.

Ethereum, Bitcoin ve kripto piyasasının adımlarını yakından takip ediyor. Diğer altcoinlerin çoğu yükselirken BTC de 11 bin dolara doğru ilerlediğinden, bu korelasyonun bugün pozitif olduğu kanıtlandı.

ETH trendlerinin bir sonraki yeri, büyük ölçüde lider kripto para biriminin 11 bin ila 11 bin 200 dolar arasındaki dirence nasıl tepki verdiğine bağlı olabilir. Buradaki bir reddedilme acımasız olabilir ve daha fazla zarara yol açabilirken, bu seviyenin üzerinde bir kırılma tüm piyasayı daha yüksek seviyeye taşıyabilir.

Bir analist, Ethereum’un fiyat hareketine bakarken, teknik bir kırılmanın ardından esneklik belirtileri gösterdiğini gözlemledi. Bu gelişme daha fazla fiyat artışının yakın olduğu anlamına gelebilir.

Ethereum kilit dirence yaklaşıyor

Ethereum, şu anki 365 dolar seviyesindeki fiyatıyla %2 artış gerçekleştirmiş durumda. Bu, piyasa çapında bir gerileme döneminde belirlenen haftalık 317 dolar gibi düşük seviyelerden kayda değer bir artışa işaret ediyor.

Bu teslimiyet düşüşünü izleyen dönemde görülen güç olumlu bir gelişme olarak görülüyor. Bu durum boğaların ayılara göre hafif bir üstünlüğe sahip olduğunu gösterebilir.

Yaklaşımın doğrulanması için, kripto para biriminin 380 ila 400 dolar arasındaki yüksek zaman dilimi direncinin üzerine çıkabilmesi kritik önem taşıyor. Bahsi geçen seviye, son zamanlarda çok sayıda güçlü reddi katalize etti.

ETH’nin direnci

Kripto para biriminin kısa vadeli görünümü hakkında konuşurken, bir trader, son zamanlarda önemli bir teknik seviyenin altında yer alan bir kırılmaya rağmen Bitcoin ticaret kuruna karşı ETH’nin şaşırtıcı derecede güçlü olduğunu açıkladı.

Ethereum’un, USD paritesine karşı da güç belirtileri göstermeye devam etmesi halinde bu durumun BTC kuruna karşı daha fazla yükselişin yakın olduğu anlamına gelebileceğini iddia ediyor.

Ethereum

Bitcoin’in fiyat hareketinin, yakın vadede Ethereum ve diğer altcoin’ler için önemli etkileri olmaya devam etmesi muhtemel.

Bu nedenle, BTC, 11 bin doların altındaki bölgede düşüşleri engellemeli.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin