Eski Binance yöneticisi Rakip borsa CoinFlix'e katıldı
Eski Binance yöneticisi Rakip borsa CoinFlix'e katıldı

Eski Binance yöneticisi Rakip borsa CoinFlex’e katıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Eski Kirpto para borsası Binance‘de alım satım müdürü olan Leslie Tam, türev borsası CoinFlex’e baş strateji sorumlusu olarak katıldı.

Eski Binance yöneticisi Leslie Tam 16 Aralık’ta yayınlanan The Block haberine göre, yeni görevinde şirketin hizmetlerini genişletmek için yeni fırsatlar yaratk istediğini belirtti.

Leslie Tam, daha önce, dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance’te borsa dışı alım satım işlemlerinden sorumluydu.


Cointelegraph, Tam’ın yeni pozisyonuyla ilgili olarak CoinFlex’le temasa geçti ancak henüz basından bir cevap alamadı.

CoinFlex Libra ile ilgili ‘tahminli vadeli işlem’ sunuyor

CoinFlex Ekim ayında Facebook’un dijital para birimi Libra‘nın 2020’de piyasaya sürülüp sürülmeyeceği üzerine vadeli işlem sözleşmelerini başlattı. CoinFlex’in ”ilk vadeli işlem açılışı”nda (IFO) vadeli işlem sözleşmeleri 30 centten başlayacak ve dijital paranın Aralık 2020’ye kadar piyasaya sürülme ihtimalinin yüzde 30 olduğunu yansıtacak.

Borsanın CEO’su Mark Lamb, Şu açıklamalarda bulundu:

    “Facebook, tüm küresel bankacılık sistemine ilk günden itibaren rekabet etme yeteneğine sahip, bu nedenle ilk günün ne zaman olacağı belli değil. Siyasi tepkiler acımasızdı ve Facebook bu tepkileri aşıp aşamayacağı henüz belli değil. ”

Şirket Ağustos ayında, Bitcoin (BTC) vadeli işlem sözleşmeleri için Bitcoin Cash (BCH) savunucusu ve Bitcoin.com CEO’su Roger Ver’in yanı sıra Polychain Capital, NGC Ventures ve Divergence Digital Currency şirketlerinden yapılan fonlama turu için 10 milyon dolar ödeme aldı.

Cointelegraph

Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin