Google'ın en çok aranan NFT'leri listesinde ilk sırada bu token yer alıyor! İşte nedeni
Google'ın en çok aranan NFT'leri listesinde ilk sırada bu token yer alıyor! İşte nedeni

Google’ın en çok aranan NFT’leri listesinde ilk sırada bu token yer alıyor! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler oyun tokeni Axie Infinity, bu ay Google’da en çok aranan NFT koleksiyonunu oldu. Aylık toplam 3.86 milyon küresel aramayla oyun, 2021’in sonundan bu yana beş kat büyük bir artış gördü. Yaratıcı kaynak Design Bundles, Google’da aranma sayısına göre en çok rağbet gören NFT’ler için bu araştırmayı yapan kuruluştur.

Axie Infinity oldukça popüler. Özellikle, 11.1 milyon Axie’yi barındıran 2.8 milyondan fazla benzersiz adrese sahip. Eksenler, her karakterin Ethereum blok zincirinde saklanan bir NFT olarak sayısallaştırıldığı, Pokemon’a benzer bir çevrimiçi oyun içindeki karakterlerdir. Axie Infinity Twitter kullanıcıları da bu haberden çok memnun kaldılar.

Bu listedeki ikinci sırada, oyun stüdyosu Pixowl tarafından geliştirilen The Sandbox yer alıyor. Bu oyun, aylık 553.000’den fazla küresel aramaya sahip. Üçüncü sırada ise ayda ortalama 477.000 arama ile NBA Top Shot yer alıyor. NBA Top Shot, kullanıcıların NBA’de etkili dijital anları satın almasına, satmasına ve toplamasına olanak tanıyan bir platform.

Kronolojik olarak bu listedeki diğer oyunlar ise Sorare, Decentraland, Rarible, Cryptokitties, Gods Unchained, Cryptopunks ve son olarak onuncu sırada Bored Ape Yacht Club yer alıyor. İlginç bir şekilde, NFT için küresel aramaların sayısı son birkaç ayda ayda beş milyonu aştı. Bu ilgi patlaması büyük ölçüde ünlülerin bu dünyaya akmasına bağlanabilir. NFT alanı artık Snoop Dogg, Paris Hilton, Lindsay Lohan ve Eminem gibi isimlerle övünebilir.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin