En büyük kripto borsalarından biri Londra’dan taşınıyor: Sebebi Brexit mi?
En büyük kripto borsalarından biri Londra’dan taşınıyor: Sebebi Brexit mi?

En büyük kripto borsalarından biri Londra’dan taşınıyor: Sebebi Brexit mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en eski ve en büyük kripto para borsalarından Bitstamp, operasyonlarını Birleşik Krallık dışına taşıdıklarını açıkladı. Taşınmanın arkasında Brexit hamlesinin olabileceği düşünülüyor.

Bitstamp kullanıcı hesaplarını da Lüksemburg’a taşıdı

TrustNodes tarafından hazırlanan yeni bir habere göre Londra merkezli Bitstamp, sekiz yıldan fazla bir süre önce bu bölgede faaliyet gösterdikten sonra İngiltere’deki faaliyetlerini durduruyor. Haberde borsanın Birleşik Krallık vatandaşlarına ait hesapları Lüksemburg’da bulunan bir ticari işletme olan Bitstamp Europe SA’ya taşıdığı iddia ediliyor.

Borsa, bu taşınma hareketinin arkasında mevzuata uygunluk ve operasyonel verimlilikteki iyileşme gibi hedefler olduğunu söyledi.

TrustNodes ile paylaşılan bir e-postada şu ifadeler yer aldı:

Yasal gerekliliklerimize uymak ve operasyonel verimliliğimizi iyileştirmek için müşterilerimizin hesaplarını Bitstamp Limited’den Lüksemburg merkezli ticari kuruluşumuz Bitstamp Europe SA’ya geçiriyoruz.

Sebep Brexit mi?

Borsa, müşteri hizmetlerinin bu hareketten etkilenmeyeceğini ve hesapları Bitstampe Europe SA’ya taşındığında kullanıcılara bildirimde bulunulacağını söyledi.

Bitstamp, e-postanın gerçekliğini doğruladı ancak daha fazla açıklama yapmadı. Bununla birlikte, rapor anlaşmasız bir Brexit’in borsa için vergisel sonuçları olabilecek hareketi tetiklediğine dair artan endişeyi de speküle ediyor.

Bitstamp’in taşınma haberi, AB’nin Brexit müzakerecisi Michel Barnier’in “İngiltere ve AB arasında bir anlaşma olası görünmüyor.” uyarısını takip ediyor.

Bu arada bazı zincir verilerinin Ethereum fiyatı için alarm verdiği ortaya çıktı. Fiyatın nereye gideceği ile ilgili öngörüler için buradaki haberimizi ziyaret edebilirsiniz.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin