Elon Musk’ın fütürizmi: Mars ekonomisi kripto paralarla mı sağlanacak?
Elon Musk’ın fütürizmi: Mars ekonomisi kripto paralarla mı sağlanacak?

Elon Musk’ın fütürizmi: Mars ekonomisi kripto paralarla mı sağlanacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk, yapay zeka araştırmacısı Lex Fridman’ın “Mars ekonomisi kripto para ile çalışacak” yazan tweet’ine “Evet” cevabını verdi. Musk kripto para alemini bir kez daha heyecanlandırdı.

SpaceX, insanları 2024 yılına kadar Mars’a göndermeyi hedefleyen özel bir havacılık ve uzay üreticisi. Şirketin kurucusu Elon Musk, “mümkün olan en kısa sürede Mars’ta kendi kendine yeten bir şehir” inşa etmek istiyor.

İnsanlar, kızıl gezegende uygulanacak yasalar ve potansiyel mübadele hakkında sorular sormaya başladı bile. Yapay zeka alanında önemli bir araştırmacı olan Lex Fridman, bu dönüşümün bir kripto para birimi ile sağlanacağını öngördü.

Musk’ın Dogecoin tutkusunu göz önüne alan bir Twitter kullanıcısı söz konusu kripto paranın DOGE olup olmayacağını sordu. Başka bir kullanıcı ise Marscoin’i önerdi.

Geçen hafta Musk, Dogecoin’in eski CEO’su unvanını Twitter profiline eklemiş ve tweet atmıştı: “Tek kelime: Doge.”

Dogecoin’in fiyatı tweet’in ardından %35 arttı.

Bundan önce milyarder girişimci Bitcoin’in “büyük işlemleri” idare etmek için yeterli likiditeye sahip olup olmadığını sormuştu.

Musk’ın kripto para birimi Twitter’a katılımı, tıpkı en sevdiği kripto para birimi Dogecoin gibi hicivseldi. Yine de teknoloji vizyoneri, Bitcoin ve kripto para birimi hakkındaki açıklamalarıyla sık sık manşetlere çıktı.

Dahası, Musk’ın kripto piyasasına makul bir anlayışla baktığını inkar etmek mümkün değil.

Musk daha önce 0,25 BTC’ye sahip olduğunu ve bunun yaklaşık 6.650 dolar değerinde olduğunu açıklamıştı.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin