Elinizde bu kripto varsa dikkat! Yüzde 51 saldırısı gelebilir!
Elinizde bu kripto varsa dikkat! Yüzde 51 saldırısı gelebilir!

Elinizde bu kripto varsa dikkat! Yüzde 51 saldırısı gelebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tanınmış, Monero meraklısı @DontTraceMeBruh bugün oldukça dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

En büyük Monero (XMR) madencilik havuzunda %51 saldırısı her an gerçekleşebilir.

Anonim Monero (XMR) destekçisi @DontTraceMeBruh, tüm XMR madencilerine en büyük havuzları orta ölçekli ve küçük havuzlar lehine bırakmalarını tavsiye etti.

https://twitter.com/DontTraceMeBruh/status/1493233661457670145?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1493233661457670145%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fu.today%2Fmonero-xmr-closer-to-51-attack-than-ever-before-heres-why

Tahminlerine göre, en büyük havuz (MINEXMR), toplam Monero (XMR) hash oranının, yani ağda hesaplanan net hash sayısının %45’inden sorumlu. Ancak, MINEXMR tarafından sağlanan istatistikler daha da etkileyici.

MINEXMR ready to 51% attack the network

Bugün itibariyle, 15 Şubat 2022’de MINEXMR, Monero’nun hash gücünün neredeyse %51’inden sorumluyken, bazı anlarda hakimiyeti %52’yi buldu.

@DontTraceMeBruh, Monero’nun bağımsızlığının yalnızca madencilerin daha küçük madencilik havuzlarına taşınmasıyla korunabileceğini iddia ediyor. Kötü amaçlı yazılım dağıtıcıları bile Monero’nun (XMR) daha sağlıklı olmasına yardımcı olabilir, diye ekledi.

Botnet’ler ve kötü amaçlı yazılım madenciliği

MINEXMR’nin hash oranı son 48 saat içinde hızla yükselirken, konuşmacı bunu botnet’lerin ve kötü amaçlı yazılım madencilerinin faaliyetlerine bağladı.

Monero’nun (XMR) “gizli madencilik” kötü amaçlı yazılımı şu anda Web3 segmentindeki en tehlikeli siber tehditler arasında yer alıyor.

Aralık 2021’de, kötü niyetli kişiler Spider-Man: No Way Home filminin korsan kopyaları aracılığıyla “gizli madencilik” yazılımını yaydı. Bu tür bir yazılım, virüslü bir bilgisayar tarafından kontrol edilen hesaplama gücüne erişir ve bunu Monero (XMR) madenciliği için kullanmaya başlar.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin