Dünyanın ilk fiziksel kripto para bankası ilk şubesini açtı
Dünyanın ilk fiziksel kripto para bankası ilk şubesini açtı

Dünyanın ilk fiziksel kripto para bankası ilk şubesini açtı: Hedef 100 üstü şube

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kullanıcıların tek bir hesap üzerinden kripto para birimi ve fiat ile işlem yapmasına olanak tanıyan dünyanın ilk fiziksel kripto bankası, Hindistan’da açıldı. Çevrim içi kripto bankası Unicas, Jaipur’da ilk fiziksel şubesini açacak ve önümüzdeki yıl Ocak ayına kadar NCR, Rajasthan ve Gujarat genelinde 14 şube daha açacak. Çevrim içi bankacılık platformu Cashaa ve United Multistate co-op Society ile ortak girişim aracılığıyla 2022 yılına kadar 100 şube daha açmayı planlıyor.

Kripto para bankasının şube sayısı 100’ü geçecek

Unicas CEO’su Dinesh Kukreja genişlemeyle ilgili olarak şunları söyledi:

Bu, yerel Hint pazarları için özelleştirilmiş finans ve kripto ürünleri oluşturmamıza, ölçeklendirmemize ve sunmamıza olanak tanıyacak.

Ayrıca Unicas, teminat olarak kripto ile anında dijital krediler gibi bankacılık hizmetleri sağlayacak. Bu, kullanıcıların kriptolarını harcamalarına izin verecek banka kartlarını içeriyor.

“Yayılmak için yeni yollar bulmalıyız.”

Cashaa’nın CEO’su ve kurucusu Kumar Gaurav, Unicas’ın bankacılığa ek olarak blockchain teknolojisiyle gelen “kolaylık ve güvenlik düzeyi” hakkında bilgi ve rehberlik sunacağını söyledi:

Dijital Hindistan hedefiyle ilerlemeyi planlıyorsak, yeni teknolojileri benimsemekten ve onu Hindistan’daki Tier 1 ve Tier 2 şehirlerine getirmek için yenilikçi yollar bulmaktan çekinemeyiz.

Son zamanlarda, Hindistan maliye bakanlığının bir kolu olan Merkezi Ekonomik İstihbarat Bürosu (CEIB), ülkede kripto para biriminin vergilendirilmesini önerdi. Raporlar, Hindistan’daki Mal ve Hizmetler (GST) vergisinin Bitcoin’i “maddi olmayan varlık” olarak ele alacağını ve ayrıca tüm işlemlere vergi uyguladığını belirtiyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin