Dogecoin Netflix kavgasında işler kızıştı!
Dogecoin Netflix kavgasında işler kızıştı!

Dogecoin – Netflix kavgasında işler kızıştı! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin kurucu ortağı Bill Markus, CNBC’den Jim Cramer’ın başarısız Netflix satın alma çağrılarının ardından sert tepki verdi.

CNBC’nin Mad Money programının sunucusu Jim Cramer, 2022’nin başında attığı bir tweet’te Netflix’te satın alma çağrıları yaptı ve bir Twitter kullanıcısı, “Eğer Netflix’teyseniz, tepelere koşma zamanı geldi” yanıtını verdi.

Önceki hafta Netflix hisseleri sert bir düşüş yaşadı ve pandeminin ilk günlerinden bu yana en düşük seviyelerine ulaştı. Netflix, hisse senedi fiyatının Kasım ayında zirve yapmasından bu yana değerinin yaklaşık yarısını kaybetti. Netflix’in işi, 2020’de ve 2021’in büyük bölümünde, insanlar evlerinde karantina altında kaldıkları için patlama yaşadı.

Dogecoin yaratıcısı Shibetoshi Nakamoto, Jim Cramer’in çağrısından bu yana Netflix’in %33 düştüğünü belirtiyor. Daha önce CNBC sunucusunun Dogecoin hakkında bir uyarı yayınladığını ve en büyük şaka parasının kayıt dışı bir menkul kıymet olduğunu iddia ettiğini bildirmiştik. Popüler borsacının, meme coinlerinin tek amacının kripto para birimi borsaları için para kazanmak olduğunu söylediği aktarıldı.

En büyük boğa sinyali

Jim Cramer’in Dogecoin uyarısına yanıt olarak Billy Markus, CNBC sunucusuna Blockchain hakkında daha fazla bilgi edinmesini tavsiye etti ve Dogecoin’in Bitcoin’e benzer bir iş kanıtı kripto para birimi olduğu için Howey Testi kapsamında uygun olmadığını iddia etti.

Ayrıca Twitter sayfasında “Dogecoin için en büyük boğa sinyali” olarak gördüğünü paylaşmaya devam etti ve bunun Jim Cramer’in Dogecoin’deki uyarısı olduğu ortaya çıktı.

McDonald’s kısa süre önce piyasa düşüşlerinin ortasında Crypto Twitter’ın dikkatini çekti. Ayın başlarında, ABD’li fast food devi McDonald’s’ın resmi Twitter hesabı, Doge’un ağzında patates kızartması tutan bir resminin ortaya çıkmasından sonra Dogecoin’i kabul etme talepleriyle dolup taştı.

Dogecoin fiyatı, Mayıs 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesinden %81 düşerken, yazının yazıldığı sırada 0,136 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin