Dikkat: Bu üç altcoin yeni bir boğa koşusu başlatabilir! Kaçırmayın!
Dikkat: Bu üç altcoin yeni bir boğa koşusu başlatabilir! Kaçırmayın!

Dikkat: Bu üç altcoin yeni bir boğa koşusu başlatabilir! Kaçırmayın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasındaki yüksek volatiliteye rağmen, Terra, Fantom ve Polygon dahil olmak üzere büyük altcoinler yeni bir fiyat dalgalanması ve bir piyasa boğa koşusu başlatabilir.

CoinMarketCap’e göre, LUNA, FTM ve MATIC, fiyat performanslarına bağlı olarak büyüme için güçlü bir katalizöre sahip.

Terra

Piyasa tokenlerin boğa koşusuna nasıl başlayacağına dair önemli bir resim oluşturduğundan, Terra’nın boğa koşusu, bir stabilcoin projesi olan TerraUSD ile nasıl sabitlendiğine bağlanıyor. TerraUSD’nin benimsenmesi ve popülaritesi, Terra’ya önemli bir katkıda bulunuyor gibi görünüyor. Bu hamle yatırımcıların Terra’nın TerraUSD’nin yardımıyla boğa koşusunu güçlendireceğine dair kripto güvenini artırdı.

Fantom

Fantom da kripto alanında büyük ilerleme kaydetti. Birçoğu, DeFi uygulama geliştiricilerinin benimsemesi nedeniyle Fantom’un bugün olduğu gibi olduğunu öne sürdü. Fantom ağının kullanım durumları, FTM tokeni için boğa koşusunu ve genel pazarını etkileyecek olan tokene doğru bir sprint getirdi.

Polygon

Boğa koşusu artışında Fantom’u takip eden Polygon, Ethereum ağını ölçeklendirmek için bir dizi çözüme sahip bir çekirdek oyuncu konumunda. Bu anlamda ETH ağı iyi bir dönüşüm yaptığında MATIC tokeninin boğa piyasası inanılmaz olabilir.

Yukarıda bahsedilenlere ek olarak, yatırımcıların satın alma davranışı, tokenin boğa koşusunu başlatmada önemli bir faktör olabilir. Tokenin %48, %44 ve %43’lük düşüşüne ve geçen nasıl işlem yaptıklarına bakılmaksızın, önümüzdeki günler onlar için şanslı olabilir.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin