Coinbase işlem hacmi 2021 yılında yeni bir rekora imza attı

Coinbase işlem hacmi 2021 yılında yeni bir rekora imza attı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberKripto piyasasının önemli borsalarından bir olan Coinbase, 2021 yılında büyümeye devam etti. Her geçen sene üstüne biraz daha koyan Amerikalı borsa her sene büyüyerek ilerleyişini sürdürdü. 

Nasdaq listesinde yer alan kripto para borsası Coinbase, platformunda aylık işlem yapan kullanıcı sayısının bir önceki yılın dört katından fazla olduğu ortaya çıktı. Şirket tarafından yapılan açıklamada 2021 sonunda 11.4 milyon kullanıcı sayısına yükseldiğini söylüyor. Ayrıca Coinbase’in işlem hacmi bir önceki yıla göre 8,5 kattan fazla büyüdü ve doğrulanmış kullanıcı sayısı 89 milyona yükseldi.

Nasdaq listesinde yer alan kripto borsası Coinbase, Perşembe günü dördüncü çeyrek ve tam yıl 2021 kazanç raporunu yayınladı. Özellikle de Amerika’da kripto para borsası dediğimizde aklımıza ilk gelen şirketlerden biri. Bu başarısını bilanço ile taçlandırmış oldu. Ayrıca 2022 yılında borsa, yeni iş alımları da yapacağını duyurmuştu.

Coinbase’in başarısı takdiri hak ediyor

24 Şubat Perşembe günü kripto para borsası bilanço raporunu açıkladı. Rapor, 2021 yılının geneli ve dördüncü çeyreği kapsıyordu. Şirket şunları aktardı:

“2021, Coinbase için olduğu kadar kripto ekonomide de muazzam bir büyüme ve gelişme yılıydı. 2021’i, bakış açımız dahilindeki temel metriklerimizde güçlü bir performansla kapattık. Geçtiğimiz yılı 11.4 milyon Aylık İşlem Yapan Kullanıcı (MTU) ile tamamlamış olduk.”

Coinbase, 2021’in sonundaki MTU sayısının “2020’ye kıyasla 4 katın üzerinde” olduğunu belirtti. Ayrıca platformundaki doğrulanmış kullanıcı sayısı 89 milyona ulaştı.

Yıl boyunca, Coinbase, “sırasıyla 95 ve 72 yeni kripto varlığı için alım satım ve saklama desteği” eklemek de dahil olmak üzere işini çeşitli şekillerde genişletti. Şirket ayrıca, “kullanıcıların itibari paralar aracılığıyla kripto alıp satabilecekleri ülke sayısını iki katından fazlasına çıkardı. Ödeme yöntemleri olarak ise Apple Pay, Google Pay ve Paypal’ı ekledi.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin