Coinbase, Amerika'da App Store uygulamasında 1 numaraya çıktı
Coinbase, Amerika'da App Store uygulamasında 1 numaraya çıktı

Coinbase, Amerika’da App Store uygulamasında 1 numaraya çıktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Coinbase’in mobil uygulaması şu anda App Store’un Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en popüler uygulaması olarak TikTok, YouTube ve Instagram’ın önünde yer alıyor.

Bir başka popüler kripto borsası olan Crypto.com da SensorTower’a göre App Store’un İlk On sıralamasında yer alıyor. Coinbase’in Haziran 2014’te piyasaya sürülen iOS uygulaması, son 48 saat içinde indirmelerde ani bir artışla bugüne kadar yaklaşık 1,5 milyon indirme elde etti. 26 Ekim Salı günü Coinbase, ABD App Store’unda en popüler 11. uygulama olmuştu.

SensorTower’dan gelen veriler ayrıca, Coinbase’in şu anda Google Play Store’daki en popüler ikinci uygulama olduğunu ve Square’s Cash App’in 5 Numara ve Crypto.com’un 7 Numara olduğunu gösteriyor. Coinbase’i 2012 yılında Briam Armstrong ile birlikte kuran Fred Ehrsam, uygulamanın ilk günlerini hatırlayarak geçmişte nasıl göründüğüne dair bir tweet paylaştı.

Coinbase neden bu kadar popüler oldu?

Bu, Coinbase’in iOS uygulamasının ABD’deki App Store listelerinde ilk sırayı alması değil.

Apple’ın ABD App Store’unda bu yıl 10 Mayıs’ta ve Aralık 2017’de bir numaraya ulaştı. Uygulama ayrıca, Coinbase’in hissesinin Nasdaq’ta piyasaya sürülmesinden hemen sonra Nisan ayında ikinci sırada yer aldı.

Bu ayın başlarında Coinbase, değiştirilemez tokenler (NFT’ler) için eşler arası bir pazar yeri olan Coinbase NFT’nin yakında piyasaya sürüleceğini duyurdu ve bu duyuru yeni bir yatırımcı akınının Coinbase platformuna gelmesine öncülük yapmış olabilir. Basın zamanında ise toplam 2,4 milyondan fazla kullanıcı uygulamayı indirmiş durumda.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin