Çin’in en büyük kripto para borsası, iki dev borsayı bünyesine katıyor!
Çin’in en büyük kripto para borsası, iki dev borsayı bünyesine katıyor!

Çin’in en büyük kripto para borsası, iki dev borsayı bünyesine katıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çinli Blockchain muhabiri Colin Wu’dan alınan bilgilere göre, Çin’in önde gelen kripto para borsası Huobi, iki popüler borsa satın almak istiyor: Bithumb ve bitFlyer.

Çinli kripto para borsası Huobi, uluslararası büyümek istiyor

Çin hükûmeti tarafından durdurulan gelişme, borsanın diğer ülkelere yayılması çabası olarak görüldü. Bithumb için yönetim, bazı dahili nedenlerden ötürü borsayı satma niyetinde olduğunu zaten belirtmişti.

Hem Bithumb hem de bitFlyer, bu bölgede önde gelen borsalar olarak faaliyet gösteriyor. Japon borsası bitFlyer, günlük 150 milyon doların üzerinde işlem hacmini yönetiyor ve spot piyasadaki en büyük dokuzuncu borsa konumunda. Güney Kore merkezli Bithumb ise günlük işlem hacminde 300 milyon doların üzerinde bir meblağ görüyor. Japonya borsası, 500 milyon dolara satın alınmak üzere. Bithumb’ın fiyatı açıklanmadı ancak yakın tarihli bir rapora göre 400 milyon dolardan az olmayacak.

600 milyon doların üstüne dahi satılabilir

22 Eylül’de bazı kaynaklar Güney Koreli borsanın 430 milyon dolardan 604 milyon dolara kadar bir aralıkta alıcı aradığını bildirmişti. Bugün Bithumb’ın ikinci kez satışa çıktığı duyurulmuş oldu. Yatırımcılar arasında kurum içi yasal ve yönetimsel sorunlar yaşandığı biliniyor.

Raporda, “Yönetim hakları anlaşmazlıkları ve hukuki anlaşmazlıklar devam ederken, yatırımcıların yatırımlarını geri kazanmaya ve satış yoluyla ellerinden çıkmaya çalıştıklarını düşünüyoruz.” deniyor.

Borsaları satın alarak Huobi, Çin pazarının yanı sıra diğer denizaşırı pazarlara da ulaşmayı planlıyor. Wu’ya göre Çin pazarına bağlılığıyla bilinen Huobi; işgücü, kullanıcılar ve yatırımların çoğunu bu ülkeden alıyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin