BitPay “kripto para ile maaş” hizmetini başlattı!
BitPay “kripto para ile maaş” hizmetini başlattı!

BitPay “kripto para ile maaş” hizmetini başlattı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen kripto para hizmet sağlayıcısı BitPay, şirketlere kripto para ile maaş ödeme imkanı tanıyan yeni hizmetini tanıttı. BitPay Send adı verilen hizmet, kuruluşların kripto üzerinden toplu ödemeler gerçekleştirmesine olanak tanıyor.

Kripto para ile maaş ödemek isteyen şirketler için yeni çözüm

Hizmet, bu kuruluşların ödemelerini kripto para birimleri ile gerçekleştirmelerini sağlarken uruluşlara toplu işlemleri verimli, ucuz ve güvenli bir şekilde gerçekleştirme fırsatı verecek. Kullanıcılar ise BitPay Send’i kullandıklarında, alıcı kripto para birimi ile yapılan ödemeleri anında teslim alabilecek.

BitPay’in CEO’su Stephen Pair, geleneksel ödeme sistemlerinin çok hantal olduğunu belirtirken geleneksel ödeme sistemlerinin de maliyetli olduğu söyledi. Bu Blockchain ödeme sisteminin benimsenmesiyle birlikte şirketler, kripto varlıklarını kullanarak ödeme yapabilecekler.

Hizmeti kullanmak isteyen şirketlerin mutlaka bir kripto varlığına sahip olması gerekmiyor. Ancak kripto para birimini gönderen kişi bir kripto cüzdanı ve BitPay kimliğine sahip olmak zorunda. BitPay ayrıca, bu tür hizmetlere ihtiyaç duyabilecek kişiler için gözetim dışı bir cüzdan sağlayacaklarını da belirtti.

İşlem ücreti yüzde 1

BitPay Send, işlem ücreti olarak yalnızca %1 ücret alacak. Ödeme sistemi, mevcut alternatiflere kıyasla şeffaf, kolay ve sorunsuz bir işlem yöntemi sağlayacak.

Dünyanın en büyük kripto şirketlerinden biri olan BitPay, yeni projesiyle işletmelerin kripto para birimlerini benimsemesini sağlamaya kararlı olduğunu gösterdi. 2011 yılında kurulan ABD merkezli firma, dünyanın ilk kripto firmalarından biri olarak faaliyet gösteriyor ve kuruluşundan bu yana yılda bir milyar doların üzerinde işleme ev sahipliği yapıyor.

Peki siz kripto para ile maaş almak ister miydiniz? Görüşlerinizi yorumlarda bizimle paylaşın.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin