BitPay işletmeler için toplu kripto ödemeleri başlatıyor
BitPay işletmeler için toplu kripto ödemeleri başlatıyor

BitPay işletmeler için toplu kripto ödemeleri başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  BitPay Send, işletmelerin herhangi bir kripto para bulundurmak zorunda kalmadan dünya çapında toplu kripto ödemeleri yapmasına olanak tanıyor.

Kripto ödeme hizmetleri sağlayıcısı BitPay, işletmeler için yeni bir blockchain destekli toplu ödeme platformu olan BitPay Send’i başlattı.

BitPay Send nedir?

BitPay Send, kriptoyu kendileri işlemek istemeyen veya sahiplenmek istemeyen kuruluşların toplu olarak kripto ödemelerini işlemesine olanak tanıyor. Bordro ödemelerini tamamlamak, yükleniciler veya bağlı kuruluşlara ödeme yapmak veya müşteri geri ödeme ve ödül programlarını işlemek için kullanılabilir. 225 ülkede mevcut olan alıcıların KYC’yi geçmesi ve bir kripto cüzdanına sahip olması gerekiyor.

İşlem süreleri azaldı

BitPay, platformun işlem sürelerini günlerden dakikalara düşürdüğünü iddia ediyor.

Hizmet, dünya çapındaki bağlı kuruluşlara ödeme yapmak için reklam platformu AdGate Media tarafından zaten benimsenmiş durumda.

AdGate Başkanı Dan Sapozhnikov, bağlı kuruluşlarının birçoğunun banka hesaplarına erişimin zor olabileceği Kuzey Amerika ve Avrupa dışında yer aldığını ve bu nedenle “Bitcoin ile ödeme almak” istediklerini açıkladı. Ancak firmanın “kripto almak ve tutmak istemediğini” söyledi.

BitPay CEO’su Stephen Pair, küresel işlemleri kripto yoluyla göndermenin kolaylığının işletmeler için büyük bir cazibe olduğunu vurguladı.

BitPay, 2011 yılında faaliyete geçen ABD merkezli bir şirket. 2020’de aylık neredeyse 100.000 işlem gerçekleştirdi ve bunun çoğu Bitcoin’de (BTC) oldu. Firma, 70 milyon dolardan fazla fon topladı. Şirket, Founders Fund, Virgin Group, Index Ventures ve Aquiline Technology Growth gibi birçok yatırım şirketi tarafından destekleniyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin