Bitcoin fiyatı 6 ayın dibine yaklaştı! Trend tersine mi dönüyor?
Bitcoin fiyatı 6 ayın dibine yaklaştı! Trend tersine mi dönüyor?

Bitcoin fiyatı 6 ayın dibine yaklaştı! Trend tersine mi dönüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin fiyatı, geçen hafta kazanç kaydettikten sonra büyük bir düşüşe tanık oldu. Yatırımcılar, varlığın fiyatı altı ayın dibine yakın seyrederken borsalardan Bitcoin toplamaya devam etti, ancak bu arz sıkıntısına yol açsa da BTC’nin fiyatını yükseltmeyi başaramadı.

Bitcoin arz sıkıntısı fiyat rallisini körükleyemiyor

Art arda yirmi altı hafta boyunca, Bitcoin borsalardan tutarlı bir şekilde çıktı. Son zamanlardaki düşüşlere rağmen, yatırımcılar BTC’yi borsalardan süpürmeye devam ederek arz sıkıntısı yarattı.

Borsalardaki Bitcoin rezervlerini düşürmek, yatırımcıların varlığı daha uzun vadeli yatırım için stokladığının göstergesidir. Bu durum BTC fiyat rallisini körükleyen borsalarda acil arz sıkıntısı çekme eğilimindedir. Bununla birlikte, son Bitcoin birikimi henüz varlıkta bir ralliyi tetiklemedi. Bitcoin, son fiyat düşüşünün ardından altı ayın dibine yakın seyrediyor.

Bitcoin Net Exchange Outflow

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik hamleleri arttıkça, varlığın yaptırımları atlatmak için kullanılmasından sonra geçen haftadan elde edilen Bitcoin fiyat kazanımları, ABD ve diğerlerinden artan baskı tehdidi nedeniyle tamamen silindi.

Şimdi pek çok analist, Bitcoin fiyatının bir trend dönüşü için hazır olduğuna inanıyor, ancak yaklaşık sekiz yıldır etkin olmayan statik bir balina adresi bugün etkinleştirildi. Büyük cüzdan yatırımcısı, 2013’ten bu yana, 15 milyon dolar değerinde 407 Bitcoin’i elinde tutuyor. Balina cüzdanı etkinliği, Bitcoin fiyatındaki bir eğilimin tersine çevrildiğinin göstergesi olabilir.

Analistler, Bitcoin fiyat trendini değerlendirdi ve 35.000 dolara bir düşüş öngördü. FXStreet analistleri, hem günlük hem de üç haftalık grafik perspektiflerinden Bitcoin fiyatının düşük seviyede oturduğuna inanıyor. Analistler, Ichimoku bulut momentumunu değiştiren bir Kumo bükümü belirlediler. Bu, bir Bitcoin fiyat dalgalanmasının yakın olduğu anlamına geliyor olabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin