Bitcoin ETF’inden sonra sırada Ethereum ETF onayı mı var?
Bitcoin ETF’inden sonra sırada Ethereum ETF onayı mı var?

Bitcoin ETF’inden sonra sırada Ethereum ETF onayı mı var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın kripto para lideri Bitcoin bu aralar ETF haberleriyle meşgul. Son haftalarda sürekli ETF haberlerinin çoğalması yatırımcıları heyecanlandırdı. Bugün erken saatlerde ise Bitcoin ETF onayı geldi. ProShares daha öncesinde başvurduğu ETF için SEC’den onay aldı. Bitcoin ETF’inden sonra Ethereum ETF onayı konuşulmaya başlandı.

Grayscale CEO’su Bitcoin ETF’inden sonra sıra Ethereum’a geleceğini iddia etti. Kripto para fonlama şirketi olarak da bilinen Grayscale, piyasanın önemli kuruluşlarından biri. Yaptığı ve aldığı yatırımlarla sıkça adından söz ettiğimiz Grayscale, yeniden gündeme geldi. Şirketin CEO’su Michael Sonnenshein, CNBC kanalında düzenlenen bir programa katıldı.

Grayscale CEO’su Michael Sonnenshein, Squawk Box adlı bir programda kripto dünyasında yaşanılan son gelişmeleri değerlendirdi. Özellikle gündemden düşmeyen ETF onaylarını değerlendirdi.

Yeni ETF onayı Ethereum tarafında mı gerçekleşecek?

Bitcoin ETF onayı için Amerika Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) yeşil ışık yakmıştı. Geçtiğimiz hafta Cuma günü SEC tarafından olumlu açıklama gelmişti. Şimdi ise Ethereum ETF onayı konuşmaya başlandı.

CNBC’de düzenlenen Squawk Box programında Grayscale CEO’su Michael Sonnenshein, Ethereum ETF onayını dile getirdi. Sonnenshein, ilk ETF onayı piyasaya daha fazla sermaye katacağını düşünüyor. ETF ile beraber daha çok yatırımcının geleceği ön görülüyor.

Michael Sonnenshein, SEC yeni düzenleyicisi ile bir gerçeği ortaya çıkardığını belirtti. CEO’ya göre ise ikinci bir düzenleyici Ethereum tarafından yapılabilir. ETF onayı zamanla Ethereum içinde geçerli olacaktır.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin