Önemli Gelişme: Binance Coin yakımı gerçekleşti! Rekor yakım...
Önemli Gelişme: Binance Coin yakımı gerçekleşti! Rekor yakım...

Binance’ten dikkat çeken hamle! Yeni iş birliğiyle “DeFi hızlandırıcı” geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İsrailli bir Blockchain girişimi ve Binance, DeFi alanında yeni projeleri desteklemeyi amaçlayan yeni bir girişim başlatmak için ortaklık kurdu.

Binance, DeFi hızlandırıcı ile neyi amaçlıyor?

Önde gelen kripto para birimi borsası Binance, DeFi ile ilgili bir programın ilk çekirdek sponsorları olmak için Orbs adlı bir İsrailli blok zinciri şirketi ile iş birliği yaptı. DeFiOrg hızlandırıcı olarak adlandırılan bu program, merkezsiz finans alanında araştırma, geliştirme ve topluluk katılımını artırmayı amaçlıyor.

Malta merkezli dijital varlık borsası, bugün yayımlanan basın bülteninde en son girişimini duyurdu. Hızlandırıcıyı “araştırmayı, açık kaynaklı yazılım geliştirmeyi ve topluluk katılımını desteklemeye adanmış” bir program olarak tanımladı.

Hızlandırıcının arkasındaki fikir, adil dağıtım, topluluk mülkiyeti, yenilik, sorumlu risk yaklaşımı, sürdürülebilir ekonomi ve daha geniş ekosistemle birlikte çalışabilirlik ilkeleri üzerine inşa edilmiş çeşitli projeleri keşfetmek ve onlara yardımcı olmak.

Neler sunuluyor?

Binance ile İsrail merkezli Blockchain altyapısı geliştiricisi  Orbs arasındaki ortaklık, gelecekteki katılımcılar için çeşitli avantajlar sağlamayı amaçlıyor. Bunlar, endüstri uzmanlarından belirlenmiş bir mentorluğu, finansman fırsatlarını ve piyasa etkileşimini içeriyor.

DeFi.org mentorları, Ürün/UX geliştirme, kripto ekonomisi, sağlamlık, ön uç geliştirme ve topluluk ve pazarlama gibi alanlara odaklanacak. Tüm mentorluk programları ve iş birlikleri, çevrim içi sohbet, görüntülü sohbet veya GitHub’daki istekleri çekme yoluyla uzaktan yapılacak.

Binance ayrıca gelecekteki katılımcılar için ekstra bir teşvik sağlamayı planlıyor. Onay aldıktan ve hızlandırıcının bir parçası olduktan sonra, kripto para borsası, Binance’in Bridging DeFi ve CeFi için başlangıç ​​fonunda yer almak için başvurmaları halinde “özel bir değerlendirme” sözü verdi. Ek olarak, Orbs, şirketin Hibe Programı kapsamında hibe alma şansına sahip olacaklarını söyledi.

Hızlandırıcının web sitesi, girişimden yararlanmak isteyen katılımcıların nasıl ilerleyebileceğini açıklıyor. Hızlandırıcının arkasındaki ekibin, anonim olanlar dahil tüm uygulamaları inceleyeceği bilgileri paylaşılıyor.

Projeler yukarıda açıklanan tüm gereksinimleri karşılar ve onay alırsa, hızlandırıcının yardımıyla tüm fikri sıfırdan geliştirebilecekler. Dahası, uygulama tamamen müşterinin elinde olacak.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayımlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin