BAT tokeni, Solana ortaklığının duyurulmasından sonra yükselişe geçti!
BAT tokeni, Solana ortaklığının duyurulmasından sonra yükselişe geçti!

BAT tokeni, Solana ortaklığının duyurulmasından sonra yükselişe geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Basic Attention Token (BAT) Solana ile ortaklığını açıklamasının ardından yükselişe geçti. Ortaklıkla birlikte Brave üzerinde 42 milyon kullanıcı Solana DApps’e ulaşabilecek. Ortaklık, önemli bir adım olarak görülüyor. BAT ortaklığın ardından son 24 saat içerisinde %23 oranında artış yaşadı.

Elde edilen verilere göre %23 artışla 1,21 dolar değerine yükseldi. Bu yükseliş hareketi ortaklığın duyurulmasının ardından geldi.

Solana Breakpoint konferansı sırasında Brave tarayıcısı ve BAT tokenin CEO’su Brendan Eich, Brave’in Solana blockchain tarafından sunulan cüzdan özelliklerini Brave’in Web3 masaüstü ve mobil tarayıcılarına entegre etmek için Solana Labs ile birlikte çalışacağını duyurdu.

Duyuruda Eich, entegrasyonun 2022 yılının ilk yarısında gerçekleşeceğini ve Solana ekosistemi için Brave tarayıcısında aylık 42 milyon kullanım desteği sunacağını açıkladı. Bu girişimle Brave, zincirler arası uyumluluk ve Solana yerel DApp’leri Solana’ya giriş yapacak.

Giderek daha fazla kullanıcı ve yaratıcının merkezi olmayan Web’e hızlı ve uygun fiyatlı erişim için araçlara ihtiyaç duymasıyla birlikte, gelecek milyar kripto kullanıcısının uygulamaları ve tokenlerin kullanmasının yolunu sorunsuz bir şekilde açacak.

Solana Labs CEO’su Anatoly Yakovenko da bu gelişmeden söz ederek birçok kişinin Web3’e mobil web üzerinden erişeceğini belirtti. Bu nedenle, tarayıcılarla entegrasyon, DApp’lerin en iyi web deneyimlerini oluşturmasını sağlamak için kritik öneme sahip.

Brave’in tarayıcılarının tüm sürümlerinde Solana cüzdan desteğini duyurması, sonraki milyar kullanıcıyı Solana’ya dahil etmek için önemli adım olarak görülüyor. Bu ortaklık sayesinde Solana, BAT 2.0’ın gerçekleştirilmesinde önemli bir adım olan Themis protokolü için Brave’i destekleyecek.

BAT tokeni büyük kazançlar kaydetti

Duyuru ayrıca, Solana’nın bu ortaklık aracılığıyla geliştiricileri, BAT tokeninin artan kullanımlarını temsil ediyor ve DApp’ler için  BAT tokenini teşvik edeceğini açıkladı.

Solana ağı, son aylarda 259 dolar civarında tüm zamanların en yüksek değerlerine ulaştı ve topluluk tarafından benimsendi. Bu nedenle ortaklık, son 24 saat içinde büyük kazançlar elde eden BAT tokenine olumlu bir ışık tuttu. Duyuruyu takiben, BAT yaklaşık 0,98 dolar seviyesinden aylık en yüksek seviyesi olan 1,36 dolara yükseltti.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin