Balinalar CRO'ya yüksek ilgi gösteriyor
Balinalar CRO'ya yüksek ilgi gösteriyor

Balinalar bu altcoin’de fiyata bakmıyor, sürekli alıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para balinalarının davranışlarıyla ilgili bugün oldukça dikkat çeken bir veri açığa çıktı. Geçen ay önemli bir düzeltme yaşayan Crypto.com Coin (CRO) balinaların son dönemde en çok ilgi gösterdiği kripto para birimi oldu.

Balinalar Crypto.com Coin (CRO) ile ilgileniyor

Dijital varlık analiz firması IntoTheBlock, Crypto.com platformuna güç sağlayan kripto para birimi olan Crypto.com Coin (CRO) arzının %93’ünün balinalar tarafından tutulduğunu bildirdi.

Crypto.com Coin, Los Angeles’taki efsane spor stadyumu Staples Center’ın Crypto.com Arena olarak yeniden markalandığının duyurusunun ardından Kasım ayı sonlarında yaklaşık 0,97 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı.

CRO sonrasında düzeltme yaşadı ve şu anda 0,57 dolar civarında işlem görüyor.

IntoTheBlock, “büyük hissedarları”, CRO’nun dolaşımdaki arzının en az %0,1’ini elinde tutan yatırımcılar olarak tanımlıyor. Varlığın mevcut dolaşımdaki arzı kabaca 25,2 milyar CRO, yani %0,1’i 25,2 milyon CRO ve yaklaşık 14,347 milyon dolar değerinde.

Kripto analiz firması ayrıca Crypto.com token yatırımcılarının %71’inin şu anda CRO yatırımlarından kâr ettiğini, buna karşılık %7’sinin eşit durumda olduğunu ve %22’sinin para kaybettiğini ekliyor.

Yatırımcıların sahip oldukları süreye göre bileşimine bakıldığında IntoTheBlock, adreslerin %28’inin 1 yıldan fazla bir süredir CRO’ya sahip olduğunu, %49’unun token’ı 1-12 ay arasında elinde tuttuğunu ve adreslerin %23’ünün 1 aydan kısa süredir CRO tuttuğunu belirtiyor.

Analitik firması ayrıca, geçen hafta borsalara 100,44 milyon dolarlık CRO’nun aktığını, aynı dönemde borsalardan akan 157,26 milyon dolarlık CRO’ya kıyasla.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin