Tether (USDT) piyasa hacmi 30 milyar doları devirdi
Tether (USDT) piyasa hacmi 30 milyar doları devirdi

Balina alarmı! 400 milyon dolarlık Tether, Huobi’ye transfer edildi – Neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son birkaç saat içinde kripto para borsası Huobi’ye toplam 404 milyon dolar değerinde Tether (USDT) gönderildiği ortaya çıktı. Borsa, olası kargaşayla ilgili tüm söylentileri yalanladı.

400 milyonu aşan Tether, Huobi’ye gönderildi

En popüler stabilcoin Tether üzerinden (USDT) 400 milyon dolardan fazla varlık, geçtiğimiz birkaç saat içinde Huobi kripto para borsasına gönderildi.

İşlemlerden ikisi, toplam değeri yaklaşık 304 milyon dolar olan bilinmeyen bir adresten gönderilirken, 100 milyon dolarlık bir başka transfer ise Bitfinex’ten gönderildi.

Anormal derecede büyük işlemleri izleyen popüler hizmet Whale Alert tarafından aktarılan bilgilere göre tüm fonlar popüler kripto para borsası Huobi’ye gönderilen, toplamda 400 milyon doları aşan USDT transferi gerçekleştirildi.

Üç transfer yapıldı

İlginçtir ki, yaklaşık 304 milyon dolar değerindeki ilk iki işlemin her ikisi de bilinmeyen tek bir adresten ve TRON ağı kullanılarak gerçekleştirildi. İlki 100 milyon dolar, ikincisi 204 milyon dolar değerindeydi.

Üçüncü transfer Bitfinex’ten Huobi’ye gerçekleştirildi ve aynı zamanda 100 milyon dolar değerindeydi, toplam sayıyı 404 milyon dolar değerinde USDT’ye çıkardı.

Bitcoin satın alımı yapılabilir mi?

Bu yazının yazıldığı sırada, fonların amacı ile ilgili daha fazla açıklama yapılmadı. Boğalar, birisinin parayı Bitcoin’e veya başka bir kripto para birimine yatırmayı planladığını gösteren pozitif bir işaret olduğunu tahmin ediyor. Bu paralar elbette teminat olarak da kullanılabilir.

Transferlerin gerçekleşmesinden hemen sonra, raporlar gün yüzüne çıkmaya başladı ve şirketin COO’sunun bildirildiğine göre soruşturma yürüttüğü ve Asyalı yatırımcıların panik içinde olduğu söylentileri ortaya çıktı.

Yanlış bilgilerin yayılmasının kullanıcı varlıklarının güvenliği konusunda endişelere yol açabileceği elbette anlaşılabilir ancak varlıklarınızın güvende olduğundan emin olun.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayımlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin