Güvenlik firmasından dikkat çeken uyarı!
Güvenlik firmasından dikkat çeken uyarı! "Bitcoin isteyen DDoS saldırganlarının tehditleri büyüyor"

Avrupa merkezli dev kripto borsası hacklendi: 5 milyon dolar kayıp!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Avrupa merkezli kripto para borsası ETERBASE, bugün bir tweet ile borsanın hacklendiğini ve sıcak cüzdanlardan milyonlarca dolarlık coin’in çalındığını duyurdu.

Kripto borsası, hack sırasında çalınan bu yasa dışı fonları alabilecek diğer tüm merkezi borsalarla iletişim kurduğunu ve hack’i araştırmak için kolluk kuvvetleriyle birlikte çalıştığını söyledi.

Kripto borsası iddiaya göre 5 milyon dolar kaybetti

ETERBASE konuyu yetkililere bildirdiğini ve soruşturmada yakın iş birliği içinde olduklarını açıkladı. Platform ayrıca kullanıcılarına, bir bilgisayar korsanlığı saldırısı sonucunda yatırımlarının herhangi bir zarara uğramamasını sağlamak için gerekli tüm adımları attıkları konusunda güvence verdi.

Ek olarak, ETERBASE başka bir tweet’te, hack saldırısında Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) / ERC-20 tokenleri, XRP, Tron (TRX), Tezos (XTZ) ve Algorand (ALGO) ile bağlantılı altı adresinin tehlikeye girdiğini söyledi.

Borsa, hack sırasında kaybedilen miktarı açıklamadı ancak başka bir rapor, hacklemenin borsadan 5 milyon dolar değerinde kripto para kaybına neden olduğunu söyledi. Bu arada, Avrupa’nın düzenlemelere uyumlu kripto borsalarından biri olan ETERBASE borsası apart topar bakıma girdi. Şimdiye kadar, kolluk kuvvetleri saldırıdan sorumlu herhangi bir grubu tespit edebilmiş değil.

Bu arada ünlü bir analist, Bitcoin ile birlikte 4 altcoin’in yakında yükselişe geçeceğini iddia etti. Detayları buradan okuyabilirsiniz.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin