Amazon
Amazon "dijital para birimi" ödemeleri projesi için bu ülkeye göz dikti

Amazon “dijital para birimi” ödemeleri projesi için bu ülkeye göz dikti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Perakende devi Amazon’un, yakın zamandaki iş ilanlarına göre, Meksika’da “dijital para” tipi bir proje başlatmaya hazırlandığı bildiriliyor.

Yeni gelişmeler

Gelişmekte olan pazarlara girme çabası içinde, Amazon Inc., “Dijital ve Gelişen Ödemeler (DEP)” içeren yeni bir ödeme sistemi uygulamaya hazır görünüyor.

Proje henüz resmi olarak duyurulmadı, ancak Amazon, bir dizi yeni iş ilanıyla bunu ima etti.

“Meksika’nın ilk lansman ülkemiz olduğunu belirten yeni bir ödeme ürününü piyasaya sürmemize yardımcı olacak bir lider arıyoruz. Bu ürün, müşterilerin Prime Video gibi ürünler ve / veya hizmetler için alışveriş de dahil olmak üzere çevrimiçi hizmetlerden yararlanabilecekleri nakit paralarını dijital para birimine çevirmelerini sağlayacak. ”

Bitcoin kullanmamak

Dijital varlığın türü belirtilmedi, ancak perakende devinin Bitcoin veya Ethereum gibi halka açık kriptolardan herhangi birini kullanması pek olası değil. Başvuru sahiplerinin uygun teknoloji ve yerel AWS teknolojileri ile yeni sistemler tasarlama konusunda rahat olmaları gerektiğini belirtti.

Amazon’un DEP bölümü, ürünü ilk önce Meksika’da sunmayı planlıyor, ancak ikinci bir iş ilanı, ürünün genel olarak gelişmekte olan pazarlara yönelik olduğunu ve böylece daha fazla ülkenin takip edebileceğini ima etti.

CNBC’ye göre Amazon, 2017’de kripto ile ilgili üç alan adı satın aldı – amazoncryptocurrency.com, amazonethereum.com ve amazoncryptocurrencies.com. Ayrıca amazonbitcoin.com’a da sahipler. Bu hemle, şirketin alanla ilgili potansiyel ilgisine dair konuşmayı ateşledi Ancak hamlenin devamı gelmedi.

bu haber ilk defa cryptopotato tarafından yayımlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin