Airbnb kripto para ve blok zinciri devrimine hazırlanıyor
Airbnb kripto para ve blok zinciri devrimine hazırlanıyor

Airbnb kripto para ve blok zinciri devrimine hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) halka arz için dosyalanan izahnameye göre Airbnb, tokenleştirme, kripto para birimleri ve diğer blok zinciri teknolojisi uygulamaları da dahil olmak üzere yeni teknolojilerin benimsenmesine ilgi göstermeye başladı.

Airbnb daha önce kripto para sektörüne mesafeli yaklaşmıştı

Resmi belge, ev kiralama platformunun gelecek için dağıtık defter, yapay zeka, artırılmış gerçeklik ve bulut gibi teknolojileri dikkate almaya açık olduğunu belirtiyor. Geçmişte Airbnb, şirketin Bitcoin veya herhangi bir kripto para birimini bir ödeme şekli olarak görme planının olmadığını söylemişti.

Dosyada şu ifadelere yer verildi:

Gelecekteki başarı; tokenleştirme, kripto para birimleri ve yeni kimlik doğrulama teknolojileri gibi gelişmekte olan teknolojilere uyum sağlama yeteneğimize bağlı olacaktır. Sonuç olarak teknolojilerimizi ve platformumuzu sürdürmek, geliştirmek ve iyileştirmek için önemli kaynaklar harcamaya devam etmeyi planlıyoruz. Ancak bu çabalar beklenenden daha maliyetli olabilir ve başarılı olmayabilir.

Gelirinde keskin bir düşüş bildiren platformun koronavirüs salgınından sert bir şekilde etkilendiği belirtiliyor. Şirket, bu yıl brüt rezervasyonlarda yaklaşık 17,9 milyar dolar satmayı başardı. Bu 2019’un aynı dönemine göre %39 düşüş anlamına geliyor.

Koronavirüs mülk kiralama sektörünü sert vurdu

Şirket yaptığı açıklamada, “2020’nin başlarında, COVID-19 dünya çapında seyahati kesintiye uğratırken, Airbnb’nin işi önemli ölçüde azaldı. Ancak iki ay içinde, iş modelimiz sınırlı uluslararası seyahatlerde bile toparlanmaya başladı ve dayanıklılığını kanıtladı”. dedi.

Son yıllarda birçok uluslararası şirket kripto para birimlerini kabul etmeye başladı. Koronavirus salgını benimsenme oranını artırdı. Airbnb, son yıllarda kripto varlıklarını eleştirse de, son başvurular, mülk kiralama platformunun kripto para birimleri konusunda fikir değiştirmiş olabileceğini gösteriyor. Bazı merkezsiz projeler Airbnb’yi hedef aldı lakin hiçbiri son yıllarda başarıya ulaşamadı. Airbnb, platformunda kripto para birimlerinin kabul edildiğini duyurması halinde, kripto piyasasında çok fazla ses getirebilir.

financemagnates


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin