2 haziran eos ve ltc
2 Haziran EOS ve Litecoin teknik analizi

2 Haziran EOS ve Litecoin teknik analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS, iddialarını bugün ana sürüm lansmanlarıyla kanıtlamaya çalışacak. Bu yüzden EOS’ da yükseliş yönlü bir baskı olabilir. Ancak 10 doların altına düşerse  Pazar günü itibariyle kripto parada satışlar görülebilir. Öte yandan Litecoin sakin seyrini sürdürürken, yatırımcılar tarafından her an ani bir fiyat hareketi gelebilir beklentisi sürüyor. 2 Haziran EOS ve Litecoin için fiyat görünümü ve coinler hakkındaki beklentileri şu şekilde derledik.

2 Haziran EOS fiyatı teknik analizi

EOS Price Technical Analysis

EOS MainNet lansmanının yapıldığı günde,  resmi cüzdanlar ve bunun gibi şeyler gibi somut hazırlıkların görülmesi beklenirken, Block One ETH’yi harekete geçirmekle meşgul. Sağlam bir kaynaktan alınan veriler, bu önemli olaydan önce ve son 24 saat içinde EOS’un, OTC masası aracılığıyla bir BitFinex hesabına yaklaşık 200.000 ETH hareket ettiğini gösterdi.

2 haziran eos twit

Bu etkili bir şekilde EOSIO ETH harcamalarını bu ay 1.75 milyon ETH’ye kadar artırdı. Bu harcamaların, aylık 1,25 milyonun üstüne çıkması  aylar ilerledikçe, kitle fonlarının akıllı sözleşme hesabını etkili bir şekilde tükettikleri anlamına geliyor. Yıl boyunca devam eden ICO, dün sona erdi ve topluluğun tüm odak noktası, EOSIO ve Dan Larimer’in esnekliğini test edeceği  MainNet lansmanı oldu.

EOS yatırım stratejisine bakıldığında, dünden bugüne fiyat hareketinde sakin bir seyir görüyoruz. EOS fiyatının 24 Mayıs’tan beri tepe ve dip hareketleri göstermesi, bu yatay hareket bir patlama ya da  çökme olasılığı için bir sağlamlaştırıyor. Bugün EOS için önemli bir gün olacak ve fiyatların ne yöne doğru gideceğini bekleyip göreceğiz.

2 Haziran Litecoin (LTC) fiyatı teknik analizi

Litecoin (LTC) Price Technical Analysis

Litecoin ödemesini savunan sosyal medya kampanyaları sonunda Litecoin Vakfı ve Charlie Lee’nin parasını ödüyor. Cheap Air ve bir çok seyahat şirketinden sonra, Surf Air artık Litecoin ödemelerini kabul ediyor.

ltc twit

Surf Air, üyelik programı kapsamında uçmak isteyen müşteriler için uçuş ve diğer tamamlayıcı hizmetleri düzenleyen bir seyahat şirketidir. Şu anda sadece ABD’nin batı kıyısına hizmet ediyorlar, ancak önümüzdeki günlerde kazanç alanı olarak daha fazla bölge ekleyecekler. Bununla beraber, VRPorn, derin likiditesi, kısa onay süresi ve itibarı nedeniyle Litecoin’u da kabul ediyor.

Her şeye rağmen, fiyatlar dar bir aralıkta ve sağlam bir şekilde hareket ediyor. Bu nedenle, yükseliş trendi beklentisi  korunuyor. Agresif işlem yapan yatırımcıların LTC satın almak için bir sebep bulmaları gerekir.  Ancak fiyatın 125 doların üzerine çıkması ve  130 dolara doğru bir hareketi muhafazakârlar yatırımcıları alım pozisyonu için tetikleyebilir. Bu durumda da LTC fiyatı daha yüksek seviyeleri görebilir.

newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin