Ethereum piyasa hacmine göre dünyanın en değerli 200 varlığı arasına girdi
Ethereum piyasa hacmine göre dünyanın en değerli 200 varlığı arasına girdi

11 Ağustos Ethereum fiyat analizi: ETH 400 doları kırabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

31 Temmuz’dan bu yana 335-400 dolar aralığında kalan Ethereum fiyatını çevreleyen beklenti artmaya başlıyor. Analistler arasında kesin bir ayrım var, zira birçoğu yükseliş eğilimi beklerken, bazıları hareketin bundan sonra tamamen aşağı doğru olacağına inanıyor.

Günlük Ethereum fiyat grafiği

Önceki bir analizimizde ETH’nin 400 dolara yürüyüşünün yükselen bir üçgenin arkasında gerçekleştiğini tartışmıştık. Fiyat önce 276 dolar, sonra 335 dolarlık direnci devralı ve sonunda 400 doları test etti.

Fiyat bir süredir 335-400 dolar aralığında konsolide olurken varlık grafiklerde başka bir yükselen üçgen geliştiriyor. Bu haberin yazıldığı sırada, fiyat sıkışması trend çizgileri arasında gerçekleşiyor ve işler plana göre giderse Ethereum önümüzdeki üç gün içinde, yani 13 Ağustos’a kadar 400 doların üzerinde başka bir kırılma yaşayabilir.

Varlığın Göreceli Güç Endeksi de yüksek bir seviyede kaldı. Bu da alıcıların halen piyasada bulunduğunu gösteriyor. 60 sınırını aştığından beri, endeks 30 Temmuz’dan bu yana bu seviyenin altına düşmedi ve satın alma baskısı oluşturdu.

Haftalık grafik

Ethereum’un haftalık grafiği de şu anda yüksek. Son 2 yılda gelişen çift dipli bir model de Ethereum 276 doların üzerine çıktığında nihayet 10 gün önce kırıldı. Bununla birlikte, yukarıdaki tablodaki temel gözlem, Ethereum’un şimdiki aralıkta her zamankinden daha fazla zaman geçirmesi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin