Güçlü altcoin gün içinde kazanç fırsatı sunabilir! Kaçırmayın!
Güçlü altcoin gün içinde kazanç fırsatı sunabilir! Kaçırmayın!

Güçlü altcoin gün içinde kazanç fırsatı sunabilir: Flaş sinyal!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano, bugün güç dengesinin düşüş yönüne doğru dönmesi ile karışık piyasa duyarlılığı gösteriyor ve düşüş eğilimi gösteriyor.

Kripto paranın değeri 1,193 dolara düştü, ancak yükseliş çabaları ortaya çıktı ve kripto para, işlem seansının başında ayıların neden olduğu kayıpların neredeyse tamamını geri aldı.

Fiyat son birkaç saattir toparlandığı için boğaların günün geri kalanında ilerlemeye devam etmesi beklenebilir. Öte yandan, düşüş eğilimi devam ederse, gelecekte daha fazla düşüş olasılığı da beklenebilir.

Cardano fiyat analizi

Dört saatlik Cardano fiyat analizi, boğalar son birkaç saat içinde geri dönüş yapmayı başardığı için yukarıda belirtilen senaryoyu doğruluyor. Boğalar, fiyat seviyesini günün başında düştüğü noktadan yukarı getirdi ve şimdi boğalar üstün görünüyor. Kripto para birimi değeri şu anda 1,193 dolar ve satın alma momentumunun güçlenmesi bekleniyor. Fiyat, hareketli ortalama değeri olan 1,188 doların üzerine çıktı.

Cardano price analysis: ADA price hovers around $1.193. Will bulls take the lead? 2

Volatilite nispeten yüksek, bu da gelecekteki fiyat hareketinin yükseliş olabileceği anlamına gelebilir. Bollinger bantları göstergesine doğru hareket edersek, üst bant 1,23 dolarda, alt bant ise 1,14 dolarda bulunuyor. Bollinger bantları ortalaması 1,189 dolara yükselirken, RSI skoru sekiz saatlik satın alma faaliyetinin ardından endeks 55’e yükseldi.

Sonuç

Günlük ve saatlik Cardano fiyat analizi, karışık piyasa hissiyatına sahip. Fiyat, işlem seansının başlangıcında aşağı yönlü bir hareketi kapsadı, ancak meydana gelen kaybı telafi eden yükseliş çabaları da gözlendi ve ADA fiyatı 1,193 dolar seviyesine kadar kurtarıldı. Dört saatlik fiyat tablosu yeşil bir sinyal veriyor, bu da fiyatın son birkaç saatte de yükseldiği anlamına geliyor. Boğaların günün geri kalanında liderliğini sürdürmesi beklenebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin