Türkiye’nin işlem bakımından en çok sevdiği coin bakın hangisi?

Dogecoin son durum: Meme coin güne nasıl başlıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Meme coinlerin lideri Dogecoin, eski performansını aratır oldu. Son 3 aylık süreçte ciddi yara alan varlık 0,30 centin altında kaldı. Elon Musk tarafından desteklenen kripto para birimi, topluluk için can sıkmaya başladı. Dogecoin son durum için tablo neredeyse her zamanki gibi. 

4 Şubat’ta Dogecoin (DOGE) fiyatı günlük sabah yıldızı mumu ile 0.136 dolarlık destekten toparlandı. Alıcılar, haftalık %18’lik bir kazanç göstererek 0.16 $ seviyesindeki en yakın direnci kırmayı başardı. Bununla birlikte, kripto yatırımcıları, meme coin bu seviyede yeterli sürdürülebilirlik gösterene kadar beklemeyi düşünüyor. Ancak bir toparlanma fırsatı teyit edilmeli. 

Dogecoin son durum ve gelişmeler

Dogecoin son durum ve gelişmeler

Şubat ayının başlarında, DOGE fiyatı 0.144 dolarlık çevrilmiş direncin altında kaldı. Bununla birlikte, kripto pazarındaki yaygın toparlanma ile boğalar, bu genel dirençten kararlı bir çıkış yaparak küçük bir rahatlama rallisi gösterdi.

Dogecoin son durum için topluluk merak ederken, alıcılar 3 hafta içinde yüzde 38’lik bir kazancı gösterdi. Bu sayede 0,16$ direncini gördü, fakat burayı geçemedi. Bu bölgede satıcılar daha aktif.

50, 100 ve 200 DMA çizgisinin altında işlem gören DOGE/USD çifti düşüş eğilimini sürdürüyor. Bununla birlikte, yakın zamanda geri alınan 20 EMA, düşüşleri satın almada boğaları desteklemelidir.

Dogecoin son durum 4 saatlik grafik

Dogecoin son durum: 4 saatlik grafik

Satıcılar 0.16 $ seviyesinde güçlü arz baskısı uygularsa, kripto paranın fiyatı geri döner. Tersine dönüş ayıların halen ralli satışı yapacağını gösterir. Bu da düşüş trendinin sürdüğüne bir işaret olabilir. 

Alıcılar, 0.16$ seviyesini savunabilirse, meme coin 0,2 $’lık genel dirence yükselebilir. DOGE’deki yükseliş toparlanmasını doğrulamak için ana engel 0,2 dolar olara kabul edilebilir. Dogecoin son durum için destek ve direnç seviyeleri şu şekilde:

  • Destek seviyeleri: 0,143 ve 0,12 dolar
  • Direnç seviyeleri – 0,16 ve 0,195 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin