Grayscale hafta sonunda rezervine devasa kripto varlığı ekledi
Grayscale hafta sonunda rezervine devasa kripto varlığı ekledi

Grayscale hafta sonunda rezervine devasa kripto varlığı ekledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Grayscale, hafta sonu ve genel olarak geçen ay içinde, yakın zamanda başlatılan altcoin trust fonları da dahil olmak üzere BTC ve diğer kripto para birimlerini eklemeye devam ediyor.

Barry Silbert’e bağlı Grayscale Investments fonu, Cuma gününden bu yana daha fazla kripto para satın aldı ve yatırımcılara sunulan deposuna 1.6 milyar dolarlık Bitcoin ve diğer kripto paraları ekledi.

Şirket, Bybt analiz platformunun gösterdiği gibi, son 30 gün içinde, yeni eklenen ve yeni kripto trust fonlarının lansmanı için kullanılanlar da dahil olmak üzere birçok altcoin satın aldı.

Grayscale kripto para toplamaya devam ediyor

Grayscale, resmi Twitter sayfasında 12 Nisan itibarıyla şirketin Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve diğerleri de dahil olmak üzere 47,7 milyar dolar değerinde dijital para birimine sahip olduğunu duyurdu.

7188_0

Geçen hafta Cuma günü, bu rakam 46 milyar dolar ile biraz daha küçüktü ama yine de etkileyiciydi

Cuma gününden bu yana şirket, piyasa değerine göre en büyük kripto para biriminde neredeyse 1 milyar dolar Bitcoin satın aldı. Yukarıda belirtilen miktarın geri kalanı altcoinlerle ilgilidir.

Geçtiğimiz aylarda Grayscale, Stellar, Litecoin ve yakın zamanda eklediği ve yeni kripto trust’ı başlattığı gibi oldukça büyük miktarda popüler altcoin satın aldı.

Bybt web sitesine göre, geçtiğimiz 30 gün içinde Barry Silbert’in DCG’sinin yan kuruluşu 35.906 LTC 5.566.271 XLM; 7,764,159 MANA; 281.303 LPT; 1,454,961 BAT; 72.668 LINK ve 45.051 FIL satın aldı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin