Gizlilik odaklı tarayıcı aylık bazda 25 milyon aktif kullanıcıyı aştı
Gizlilik odaklı tarayıcı aylık bazda 25 milyon aktif kullanıcıyı aştı

Gizlilik odaklı tarayıcı aylık bazda 25 milyon aktif kullanıcıyı aştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Gizlilik odaklı Basic Attention Token (BAT) tarayıcısı olan Brave, kullanıcı tabanının lansmandan yaklaşık bir yıl sonra iki katına çıktığını gördü ve böylece önemli bir büyümeye işaret etti.

Duyuru, tarayıcının daha fazla yeni kullanıcının ilgisini çektiğini gösteriyor. Görünüşe göre topluluk, tarayıcının sahip olduğu istisnai özelliklerle, özellikle de özel bir tarama etkinliğini güvence altına alma becerisiyle oldukça cazip görünüyor.

Brave büyüyor

Yeni hit, Brave ekosistemindeki kullanıcılara, içerik oluşturuculara ve reklamcılara yayılan kapsamlı bir büyümeydi. Tarayıcı, daha önce de belirtildiği gibi, doğrulanmış içerik oluşturucuların sayısının 1 milyonu aştığını belirtti.

Dahası, Brave’in Basic Attention Token (BAT), BAT desteği sunan 12 milyondan fazla cüzdanla artık kullanıcılardan 4.3 milyondan fazla aylık işlemi kaydediyor.

Duyuruyu takiben, web tarayıcısı da varlığından bu yana reklam gelirlerinde 28 kat artış görüyor.

Brave’in CEO’su ve kurucu ortağı Brendan Eich, web tarayıcısının birkaç ilgi düzeyine değinirken, yeni kullanıcıların özel bir tarama deneyimi kazanmak ve kendilerini güvence altına almak için Brave’e geçtiğine inanıyor.

Daha sonra Eich, kullanıcılara olağanüstü özel gezinme deneyimi sunabilecek yeni, yenilikçi, gizlilik destekli araçlar yaratmayı dört gözle beklediklerine dair umut verici bir açıklama yaptı.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin