featured

Shiba Inu balinası hangi tokenden yüklü miktarda alım yaptı? İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu balinası 93.360,440 SLP satın aldı. Bu alıma rağmen balinanın en büyük yatırımı SHIB olmaya devam ediyor.

2021 yılı meme ve metaverse tokenlerinin yılı oldu. Shiba Inu ve Smooth Love Potion (SLP) burada devreye giriyor. Bir yıl önceye kıyasla Shiba Inu ve Axie Infinity tokenlerinin 19 milyar dolar ve 6.25 milyar dolar değere ulaştı. Whalestats’a göre, yılın son günlerinde SHIBA biriktiren tek kişi “Light” balinası değil. Son zamanlarda “Tsunade” adı altında balina da 34 milyar SHIB satın aldı.

Shiba Inu balinasının portföyünde hangi tokenler yer alıyor?

Bu yıl blockchain oyunları, özellikle insanların ekonomik, sosyal, ekonomik ve sosyal faaliyetler nedeniyle ihtiyaç duydukları geliri elde etmek için ana akım haline geldi. Axie Infinity ise öncülük ediyor.

Smooth Love Potion (SLP), Axie Infinity’nin yardımcı program simgesi olarak biliniyor. Axie’nin metaverse üzerinde bulunan oyuncuları için ana gelir kaynağı rolünde. Oyunda günlük görevleri tamamlayarak, PvP modunda diğer oyuncularla savaşarak SLP kazancı elde edilebiliyor. SLP, Coinmarketcap verileri göre 97.82 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip ve 451. Sırada yer alıyor.

“Light” olarak tanınan balina, toplam 3.7 milyar dolarlık portföy değeriyle Ethereum ekosistemindeki en büyük 2. Shiba Inu balinası olarak yer alıyor. Light’ın en büyük portföy varlığı, toplam değeri 1.39 milyar dolar olan SHIB tokeniyken ikinci en büyük varlığı ise Ethereum olarak yer alıyor.

Balinanın portföyünde ayrıca dikkat çeken metaverse projelerinden MANA ve SAND bulunuyor. SAND, toplam 101 milyon dolar değeri ile 6. en büyük varlığı ve 68 milyon dolar değeri ile MANA 11. sırada yer alıyor. Öte yandan Lights, Binance Smart Chain ekosisteminde toplam 682 milyon dolarlık portföy değeriyle 5. sırada yer aldı.

Bu yıl sözü geçen bu kripto paralara, özellikle de metaverse kripto paralarına, oyun severler tarafından büyük talep oluştu. Bahsedilen balinanın yatırımlarını takiben daha fazla balinanın birikmeye devam etmesini beklenebilir çünkü bu tür kripto paralar için büyük bir talep ve büyüme oluşuyor.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin