Elon Musk sert çıktı: Önce kendi işlerini yapsınlar!
Elon Musk sert çıktı: Önce kendi işlerini yapsınlar!

Flaş: Elon Musk’tan çok sert kripto çıkışı geldi! “Tüm derdiniz bu mu?”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kendi kendini “Dogefather” ilan eden Elon Musk, Twitter’ın endişelenmek için NFT’lerden daha önemli şeyleri olduğunu söyledi.

Tesla ve SpaceX patronu Elon Musk, kullanıcıların kripto cüzdanlarından NFT’leri kullanmalarına ve bunları profil resimleri olarak eklemelerine olanak tanıyan yeni bir özelliği başlatmak üzere olan Twitter’a sert bir tokat savurdu.

Milyarder girişimci Cuma günü en son girişimin “sinir bozucu” olduğunu tweetledi ve sosyal medya devini sahte kripto promosyonlarına ve eşantiyonlarına bağlantılar gönderen spam botları platformunu temizlemediği için eleştirdi.

Twitter’ın yeni özelliği

San Francisco merkezli şirket dün, kullanıcıların profil resimleri olarak kullanılan NFT’lerin sahipliğini doğrulamasını sağlayacak yeni bir özelliği kullanıma sunduğunu söyledi.

Kullanıcıların önce NFT’lerini MetaMask, Rainbow ve Coinbase dahil olmak üzere çeşitli cüzdanlar aracılığıyla bağlamaları gerekir.

Şu an için yeni seçenek yalnızca premium özelliklere ve uygulama özelleştirmelerine özel erişime sahip bir abonelik hizmeti olan Twitter Blue kullanıcıları tarafından kullanılabilir. Ayrıca platformu iOS’ta kullananlarla sınırlı.

Elon Musk Twitter dolandırıcılığından şikayetçi

Yıllardır Musk’ın resmi profilini kopyalayan sahte hesaplar, cüzdanlarına gönderilen Bitcoin, Ethereum veya diğer kripto para birimlerinin miktarını iki katına çıkarmayı vaat eden tweet’lerine yanıt vermek için kuruldu.

Bunun ötesinde, birçok ünlünün ve diğer yüksek profilli kişilerin Twitter hesapları, geçmişte sahte kripto eşantiyonlarını teşvik eden suçlularla birlikte bilgisayar korsanlarının kurbanı oldu.

Twitter’ın önlem almasına ve sahte hesapları kaldırmasına rağmen sorun hala devam ediyor, sahte Elon Musk hesapları canlı ve işler durumda.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin