Hindistan, kripto kullanıcı sayısında Amerika’yı geride bırakıyor
Hindistan, kripto kullanıcı sayısında Amerika’yı geride bırakıyor

Fiyat analizi: Altcoin piyasasının taşıyıcısı bu 3 koin olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in hakimiyeti yazı yazılırken sabit kaldı ve rakam %62.92 olarak belirlendi. Altcoin piyasası son fiyat şokundan kurtuluyor gibi görünse de, bu kripto para birimlerinin bazıları grafiklerde daha fazla kayıp kaydedebilir.

Örneğin Tron, Ontology düşük volatilite ile kısa vadeli bir konsolidasyon aşamasındayken düşüş bayrağı oluşturdu. Son olarak, FTX Token, desteğe karşı bir direnç düzeyini değiştirdi.

Tron (TRX) fiyat analizi

Tron, Ontology, FTX Token Price Analysis: 29 November

TRX 4 saatlik grafikte ayı bayrağı oluşturdu. Yazının yazıldığı sırada fiyatı, modelin bayrağı olan yükselen bir kanaldaydı. Ancak ticaret hacmi biraz düşük seviyede.

0,03 $’lık güçlü bir destek seviyesi ile, modelin ilerleyip ilerlemeyeceği henüz belli değil. RSI nötr bir 50 seviyesindeydi ve kendi başına TRX için ne momentum ne de bir eğilim gösterdi.

Kayda değer hacimde 0,03 dolarlık destek seviyesinin altında bir kapanış, TRX’in önümüzdeki günlerde 0,025 dolar seviyesini ziyaret edeceğini gösteriyor. Aksine, 0,0316 doların üzerindeki bir artış ayı bayrağını geçersiz kılacaktır.

Ontology (ONT) fiyat analizi

Tron, Ontology, FTX Token Price Analysis: 29 November

Saatlik grafikte ONT, kısa volatilite anları kaydetti. Yine de, son birkaç gün içinde fiyat 0,54 dolar seviyesinin üstüne ve altına geçse bile, önemli bir alım veya satım hacmi yoktu.

ONT, son birkaç gündür nispeten sabit kaldı. Fiyat 20 SMA’nın (beyaz) üzerinde işlem görüyordu. Ancak alım veya satım hacminin olmaması önümüzdeki günlerde ONT ticaretini 0,57 $’lık direnç seviyesinin altına ancak 0,52 $’lık talep bölgesinin üzerine çekecek.

FTX Token (FTT) fiyat analizi

Tron, Ontology, FTX Token Price Analysis: 29 November

FTT’nin 3,32 $’dan 4,41 $’a yükselmesi için Fibonacci geri çekilme seviyelerini kullanarak, bazı destek ve direnç seviyelerin belirlenmiş durumda olduğunu görüyoruz. Yatay ticaret, tarihi seviyelerle birlikte kullanıldığında bir miktar birikim gözlemlendi.

4.14 $’lık seviye, yakınında hem yatay hem de %23.6 düzelme seviyesi ile güçlü bir direnç seviyesiydi. Ancak MACD, yükseliş eğilimi oluştururken, sıfırın üzerine de yükseldi.

4,14 doların üzerindeki bir kapanış, seviyenin desteklenmesi için bir hareket anlamına gelirken, başarısızlık FTT’nin 3,96 dolar veya hatta 3,88 dolar civarında destek istediğini görebilir.

Kazançlar ortalamaya yakın işlem hacmine sahip seanslarda elde edildi ve FTT’nin önümüzdeki saatlerde fiyatı desteklemek için 4,14 $’a çıkması muhtemel görünüyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin