Ünlü trader bilinmeyen ama yüksek getiri sağlayacak GEM koinini açıkladı
Ünlü trader bilinmeyen ama yüksek getiri sağlayacak GEM koinini açıkladı

29 Kasım Stellar, NEM ve DigiByte fiyat analizi: Altcoin sezonu başlayacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – NEM’in son birkaç haftadaki güçlü performansı, grafiklerde aşağı yönlü bir tersine dönüş paterni oluşturduktan sonra bir gerileme görebilir. Bu durum 0,169 dolar destek seviyesini kaybedebileceğini düşündüren bir gelişmeye işaret ediyor. Dahası, Stellar Lumens 0.18 dolarlık bir destek seviyesine doğru ilerlerken, DigiByte iki seviye arasında salınıyordu ve henüz bir kırılma belirtisi göstermedi.

Stellar Lumens (XLM) fiyat analizi

Stellar Lumens, NEM, DigiByte Price Analysis: 29 November

XLM için saatlik grafik, son saatlerde bir miktar düşüş eğilimi artışı gösterdi. Ancak aşamalı olduğunu ve henüz güçlü olmadığını vurgulamamız gerekiyor. %23.6 ve %38.2 seviyelerindeki Fibonacci Retracement seviyelerinin önümüzdeki birkaç saat içinde XLM’ye destek sunması beklenebilir.

Bununla birlikte, uzun zaman dilimi boyunca, XLM hala yükseliş durumu gösteriyor. Saatlik grafiklerde MACD düşüş eğilimi oluşturdu ve piyasadaki güçlenen düşüşün altını çizmek için sıfır çizgisinin altından geçti.

NEM (XEM) fiyat analizi

Stellar Lumens, NEM, DigiByte Price Analysis: 29 November

XEM, yükselen bir genişleyen kama oluşturdu. Bu durum bir aşağı dönüş paterni anlamına geliyor. XEM için 0.169 dolar da bir destek seviyesi bulunuyordu. Bu seviyenin altında bir kapanış ve daha düşük yükselen trend çizgisi fiyat düşüşüne işaret edebilir.

Son olarak, Awesome Osilatörü düşüş eğilimi gösteren bir ikiz tepe kurulumu geliştirdi ve XEM’in önümüzdeki saatlerde kayıplarla karşılaşma olasılığının yüksek olduğunu gösterdi.

XEM’in ayıları için bir fiyat hedefi, eğer 0,169 dolar seviyesi dirence çevrilirse, yakın vadede 0,137 dolar seviyesi olacak.

DigiByte (DGB) fiyat analizi

Stellar Lumens, NEM, DigiByte Price Analysis: 29 November

DigiByte bir dikdörtgen içinde işlem görüyordu. Fiyat desene düştüğü için, genellikle yukarı doğru bir kırılmaya işaret eden desen olan dikdörtgen taban olarak adlandırılabilir.

Önceki hafta olduğu gibi, altcoinlerle ilgili olumlu duygular, DGB’nin bir kez daha yukarı çıkmasına neden olabilir. Ancak saatlik grafiklerde henüz kuzeye doğru bir hareket belirtisinin olmadığını ifade edelim.

Fiyatın, dikdörtgenin 0,021 ve 0,023 dolarlık sınırları arasında dalgalanma olasılığı daha yüksek. RSI, son birkaç saat içinde görülen kısa vadeli bir yükselişle birlikte nötr bir ivme kaydetti.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin