Ethereum uçuşa geçebilir! İşte sebepleri
Ethereum uçuşa geçebilir! İşte sebepleri

Ethereum uçuşa geçebilir! İşte sebepleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son veriler, Ethereum’un  günlük yakma oranının, yeni tokenlerin basılma hızını aşmaya yakın olduğunu gösteriyor. ETH arzı sınırlı hale geldiğinden, token fiyatlarında bir artış görülebilir.

ETH yakmadaki son artış, artan NFT madenciliği faaliyetlerinden kaynaklanıyor gibi görünüyor. Ethereum Blockchain, genellikle kesirli miktarda ETH tokeni yakılarak basılan NFT’ler için en büyük platform konumunda.

Son kayıplara rağmen, ETH geçen ay %20,6 artış göstermeyi başardı. Bu kazanımların büyük bir kısmı, geniş çapta beklenen bir yükseltme öncesinde artan ilgiye bağlanıyor.

ETH deflasyonu fiyat açısından olumlu

Kripto araştırmacısı IntoTheBlock’tan elde edilen veriler, ETH’nin net günlük ihracının son zamanlarda iki ayın en düşük seviyesi olan %0,87’ye ulaştığını gösteriyor. 0’ın altına düşen seviye, ETH’yi deflasyonist bölgeye sokacak.

ETH net issuance at two-month low

Tokenin tutarlı bir negatif net ihracı en son Ocak ayında bir haftalığına gerçekleşmişti. Bu süre zarfında tokenin fiyatı %10 kadar yükseldi.

Dune Analytics’ten alınan son veriler, NFT pazaryeri OpenSea’deki ticaret hacimlerinin arka arkaya altı gün boyunca 100.000 doları aştığını gösterdi. Bu, ETH tabanlı NFT’ler için artan bir talebi gösteriyor. Tokenin günlük yakma oranları da Mart ayının sonundan Nisan ayının başlarına kadar istikrarlı bir şekilde yükseliyordu.

Karşılaştırıldığında, ETH’nin hash oranı, yılın çoğu için rekor seviyeler civarında sabit kaldı.

Proof of Stake değişimi yakından izleniyor

ETH’nin bu yıl bir PoS modeline geçmesi bekleniyor. Hareket, tokenin bilgi işlem ve enerji gereksinimlerini azaltarak yatırımcılar için daha erişilebilir hale getirecek şekilde ayarlandı. Bunun, özellikle kurumsal yatırımcılardan tokene daha fazla sermaye akışı sağlaması bekleniyor.

PoS değişimi beklentisi Mart ayına kadar %20’nin üzerinde token artışı gördü, Goldman Sachs gibi Wall Street devleri ETH ile bağlantılı türevler sunmaya çalışıyorlar.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin