Ethereum tabanlı altcoin, Metaverse hamlesiyle uçuşa geçti! Kaçıran bin pişman
Ethereum tabanlı altcoin, Metaverse hamlesiyle uçuşa geçti! Kaçıran bin pişman

Ethereum tabanlı altcoin, Metaverse hamlesiyle uçuşa geçti! Kaçıran bin pişman

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bored Ape Yacht Club (BAYC) isimli popüler NFT koleksiyonunun kurucuları tarafından oluşturulmuş bir kripto varlığı bugün ciddi bir yükseliş yaşadı. Yükselişin arkasında bir Metaverse airdrop duyurusu var.

ApeCoin (APE) ilk olarak 17 Mart’ta piyasaya sürüldü ve NFT koleksiyoncularının yeni topluluk odaklı projeye akın etmesiyle şimdiden birkaç büyük ralli yaşadı.

Ethereum tabanlı APE yönetişim tokeni, ApeCoin’in merkezsiz özerk organizasyonunun (DAO) çalışmalarını kolaylaştırıyor.

Yuga, Otherside adlı çok oyunculu bir rol yapma oyunu (MMRPG) başlatırken Twitter, NFT ile ilgili bir dizi projenin yeni Metaverse alanında mint yapmak için onaylandığı haberiyle çalkalanıyor.

https://twitter.com/WillyTheDegen/status/1516144319874232323

The DYOR Show podcast’inin sunucusu, Yuga’nın Hollanda’da bir müzayede yoluyla birden fazla popüler NFT için araziyi whitelist’e eklediğini ve burada fiyatların teklifler geldikçe zamanla yükselip düştüğünü ortaya koyuyor.

“Az önce büyük bir “alpha re” gönderildi: Yuga Labs land drop. Satış, 600 APE’den başlayacak.

BAYC / MAYC (Airdrop). Punks, Meebits, Cool Cats, Nounz, WoW, Toadz (Auto WL).

APE’nizi hazırlayın. İhtiyacımız olacak gibi görünüyor.”

APE Nisan ayı boyunca dalgalı fiyat hareketlerine tanık olmuştu. Son Metaverse söylentileri ise APE’i çok sert yükseltti.

ApeCoin bugün erken saatlerde %55 artarak 11.04$’dan 17.11$’a kadar yükseldi. O zamandan beri düzeltme gördü ancak gün içinde %23.2 artışta kaldı ve 16.07 $’dan işlem görüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin