Dogecoin yaratıcısı, hangi göstergenin güçlü ilişkisine dikkat çekti?
Dogecoin yaratıcısı, hangi göstergenin güçlü ilişkisine dikkat çekti?

Dogecoin yaratıcısı, hangi göstergenin güçlü ilişkisine dikkat çekti?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shibetoshi Nakamoto olarak da tanınan Dogecoin yaratıcısı Billy Markus, arama motoru trendleriyle olan ilişkisinden bahsetti. Markus tarafından sağlanan verilere göre Dogecoin, piyasadaki çeşitli kripto paraların sosyal medya performansını yansıtan arama motorlarını takip ediyor.

Son zamanlarda Dogecoin, yatırımcılardan gelen herhangi bir alım gücünün olmaması nedeniyle yerel tepeden %45’ten fazla kaybederek piyasada olumlu bir performans sergilemiyor. Doge ayrıca küçük ralliler, hacim artışları veya balina düzeyindeki işlemler gibi herhangi bir geri çekilme belirtisi de göstermiyor.

Doge Daily Chart

Tokenin arama verilerine göre, kullanıcıların eski ilgisi de yok. Doge’nin herhangi bir temel değer sağlamaması nedeniyle, bu düşüşün olası nedenlerinden biri yukarıda bahsedilen piyasa performansına bağlı. Ethereum, Solana ve diğer kripto paraların aksine herhangi bir kullanım durumu da bulunmuyor.

Shiba Inu, Dogecoin’i geride bırakıyor!

Tüm bu piyasa verilerine ek olarak Dogecoin, Ekim ayının sonunda %1.000’lik güçlü bir ralli gösteren ve sektörün her yerinden çok sayıda yatırımcıyı çeken başka bir meme coin olan Shiba Inu popülerliği ele aldı.

Twitter sosyal trendlerine göre, Shiba Inu Ekim ayından bu yana sosyal hacmin zirvesinde kaldı ve değerinin %60’ından fazlasını kaybettikten sonra bile SHIB, sosyal hacim ve genel duyarlılık açısından Dogecoin’den daha iyi performans sergiliyor.

Yazım sırasında, Dogecoin 0,16 dolardan işlem görüyor ve ayın başından beri %25 kayıp kaydetti. Kripto para ayrıca, Ethereum ve Solana gibi çok sayıda altcoinde ortaya çıkan ve değerlerinin %40’ını kaybettikten sonra %10 ile %15’lik bir büyüme gösteren toparlanma rallisinden de faydalanamadı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin