ABD’nin isteklerine Binance tarafından jet gibi bir yanıt!

Dikkat! İki altcoin için yolun sonu: Binance Futures, artık desteklemeyecek…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance borsası son zamanlarda aldığı kararlarla birlikte gündem oluşturuyor. Terra’nın Luna’sı ve UST’si hakkında yaptıklarından sonra, yatırımcılar daha soğuk kaldı. Bir oyun olduğunu düşünen yatırımcılar, Binance’ın yaptıklarını halen unutmadı. Aslında borsa kendine göre haklılık payı çıkarıyor. Ama işin iç yüzünü yeterince bilemiyoruz.

Binance Futures işlemlerinde ise şimdi yeni bir karar verildi. Lider kripto para borsası genellikle işlem hacmi olmayan ya da fazla tercih edilmeyen varlıklar hakkında delist kararı alıyor. Bu sefer TLM ve ICP hakkında Binance Futures işlemleri kapatılacak.

Binance Futures, iki altcoin için kararını verdi

Borsa, Haziran ayı içinde iki kripto para birimini vadeli işlemlerden kaldıracak. Yaptığı duyuruda tarih paylaşan Binance, şimdiden kullanıcıları uyardı. Binance’ın paylaştığı mesajın içeriği şu şekilde;

“Binance Futures, 2022-06-09 09:00 (UTC) tarihinde TLM USDT-Marjinli Sözleşmeler ve 2022-06-09 09:00 (UTC) tarihinde ICP USDT-Marjinli Sözleşmeler üzerinde otomatik ödeme yapacaktır. Anlaşmalar tamamlandıktan sonra her iki sözleşme de listeden deslist edilecektir.

TLM BUSD-Marjinli Sözleşmeler ve ICP BUSD-Marjinli Sözleşmeler yakında listelenecektir. Bunun için şimdilik takipte kalın. Kullanıcılar, otomatik ödemeyi önlemek için listeden çıkarma zamanından önce açık pozisyonları kapatmaları tavsiye edilir.”

Haftaya Pazartesi günü, Binance’ın yaptığı açıklamaya göre TLM ve ICP vadeli işlemlerde yer almayacak. Bunun yerine ise BUSD ile vadeli işlemlere devam edilecek. Ancak bununla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

binance


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin