Dikkat: Bu iki altcoin’de ani düşüş olabilir! Kaybetmeyin
Dikkat: Bu iki altcoin’de ani düşüş olabilir! Kaybetmeyin

Dikkat: Bu iki altcoin’de ani düşüş olabilir! Kaybetmeyin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Elrond ve Neo, son iki hafta içinde yükselen kanallarında sağlam kazançlar gördü. Ancak şimdi kısa vadeli bir gerilemeye hazırlanırken RSI ile düşüş eğilimi oluşturdular.

Elrond (EGLD)

EGLD 4 saatlik grafikteki düşüş trend çizgisinin (sarı) gösterdiği gibi keskin bir düşüş yaşadı.

Son satışlardan sonra, boğalar 118,2 dolar seviyesinde adım attı ve altı aylık desteği onayladı. Sonuç olarak, toparlanma aşaması (22 Ocak’taki beş ayın en düşük seviyesinden) %76,9’luk etkileyici bir ralli gördü ve 185 doların üzerine çıktı. Bu aşamada, 11 haftalık trend çizgisini de kırdı (önceki direnç, sarı).

Bu haberin yazıldığı sırada ELGD 183,9 dolardan işlem görüyor. RSI, 7 Şubat’ta aşırı alım bölgesine girerken fiyat hareketini ilişkilendirdi. O zamandan beri, 60 puanlık desteği test etmeye giderken fiyatla birlikte düşüş eğilimi (sarı) oluşturdu. Ayrıca Squeeze Momentum Göstergesi’nde düşük volatilite aşamasına işaret eden siyah noktalar görülüyor.

NEO

NEO, 6 Eylül’de 3 ayın en yüksek seviyesini vurduktan sonra, çok önemli fiyat noktalarını kaybederken birden fazla satışa tanık oldu. Altcoin, 24 Ocak’ta bir yılın en düşük seviyesine ulaştığından, en son satış, 19 Ocak’tan itibaren %37’lik bir geri çekilme ile sonuçlandı.

Boğalar 16,4 dolar seviyesini savunurken, NEO o zamandan beri 24 dolarlık dirence meydan okuduğu için yaklaşık %58’lik bir yatırım getirisi kaydetti. İlk destek, yukarı kanalın orta çizgisine yakın.

Bu haberin yazıldığı sırada NEO, ATH’sinin %87,5 altında 24,78 dolardan işlem görüyor. RSI, fiyatla düşüş eğilimi oluştururken aşırı alım bölgesinde kaldı. 56 seviyesini test etmek için bu seviyeden bir geri dönüş muhtemel olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin