Cumartesi bombası: Bu altcoin'in grafiği roket modeli gösteriyor! Teknik analiz
Cumartesi bombası: Bu altcoin'in grafiği roket modeli gösteriyor! Teknik analiz

Cumartesi bombası: Bu altcoin’in grafiği roket modeli gösteriyor! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Coin fiyatı bugün yükseliyor. 400 dolarlık dirençten 360 dolarlık önceki desteğe düşüşün ardından bir geri dönüş olabileceği tahmin ediliyor. BNB/USD’nin takip eden günlerde kayıpların çoğunu geri alabileceği düşünülüyor.

1 saatlik grafikte BNB/USD çiftinin azalan üçgen formasyonu oluşturduğunu görebiliriz. Kırılma birkaç saat önce fiyatın 390 dolarlık direncin üzerine çıkmasıyla gerçekleşti. Ancak 400 dolar seviyesinde dirençle karşılaşması muhtemel. Boğalar bunun üzerine çıkarsa, 415 dolar ve 430 dolar seviyelerine doğru bir hareket görebiliriz.

Aşağı yönde, 390 dolar seviyesinin altına bir kırılma, fiyatı 380 dolar destek alanına doğru itebilir. Fiyat 360 dolarlık destek bölgesinin üzerinde kaldığı sürece genel eğilim yükselişte.

BNB/USD 4 saatlik grafik: BNB 360 doların üzerinde tersine mi dönmeye başlıyor?

Saatlik grafikte Binance Coin fiyatının daha fazla kayıplara direnmeye başladığını ve belki de önümüzdeki 24 saat içinde bir ralli için zemin hazırladığını görebiliriz.

Binance Coin price analysis: BNB retest previous support at $360, push higher next?

Binance Coin fiyat hareketi, 1 Mart’ta belirlenen önceki zirve 425 $’dan hızlı bir düşüşün ardından daha fazla geri çekilemedi. Destek başlangıçta 370 dolar civarında bulundu ve Pazartesi günü bir başka aşağı yönlü test 360 doların biraz üzerine çıktı.

MACD bir yükseliş geçişi gördü ve RSI aşırı satım koşullarını gösterse de şimdi yukarı yönde hareket etmeye başlıyor. 4 saatlik grafikteki Ichimoku Bulutu, 360 dolardaki destek seviyesinin şu ana kadar tutulduğunu gösteriyor. Bu bölge tutunmaya devam edebilirse, bir veya iki gün içinde 390 – 405 dolar aralığına kadar bir geri dönüş görebiliriz.

Aşağı yönde, 390 dolar seviyesinin altına bir kırılma, fiyatı 380 dolar destek alanına doğru itebilir. Fiyat 360 dolarlık destek bölgesinin üzerinde kaldığı sürece genel eğilim yükselişte kalacaktır.

Dün, Binance’in yerel tokeni Binance Coin (BNB), konsolidasyondan çıktı ve yukarı yönlü bir geri dönüşün ilk göstergesini oluşturma potansiyeli ile 400 dolarlık bariyeri aştı. Günün ilerleyen saatlerinde, güçlü satışların devam etmesiyle 360 ​​dolarlık desteğe hızlı bir geri çekilme oldu.

Binance Coin fiyat analizi: Sonuç

Binance Coin fiyat analizi bugün yükseliş gösteriyor, son 24 saatte önemli bir düşüş gördüğümüz için 360 $’lık sağlam bir destek seviyesi elde ettik. Daha fazla düşüş için ret işaretleri zaten ortada, bu da BNB/USD’nin yakında tersine dönebileceğini ve yükselebileceğini gösteriyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin