Commerzbank, Euro için sıradaki hamleyi açıkladı: “TL karşısında…”
Commerzbank, Euro için sıradaki hamleyi açıkladı: “TL karşısında…”

Commerzbank, Euro için sıradaki hamleyi açıkladı: “TL karşısında…”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Euro/TL geçen hafta psikolojik 10,00 barajını kısa bir süreliğine aştı ve zirveye ulaşmadan önce 10,1969 ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Commerzbank Kıdemli FICC Teknik Analisti Axel Rudolph, çiftin 9,3702 ila 9,3515 alanını hedeflediğini bildirdi.

Euro/TL grafiği
Euro/TL grafiği

EUR/TRY’nin mayıs sonunda gördüğü 7,3502’den yükselişi, beklendiği gibi 10,1969 zirvesiyle sonuçlandı.

Axel Rudolph, yaptığı açıklamada aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Euro/TL kurunda düşüş yönü kuvvetlendi

Şu ana kadar 9,4871’de üç aylık destek çizgisine ulaşıldı ve bunun altında, ekim ayının zirvesi 9,3702 ve beş aylık destek çizgisi 9,3515’e işaret ediyor. Eylül’ün zirvesi ve 22 Ekim’in düşüğü ile 55 günlük hareketli ortalama (9,2170 / 9,1779) arasında daha fazla destek var.

Küçük direnç şu anda 3 Kasım’ın en yüksek seviyesi olan 10,0033’te ve kilit direnç seviyesi tüm zamanların en yüksek seviyesi 10,1969’da.

Yukarı yönlü incelediğimizde, 10,3100’de bir saatlik dikey “0,01 x 3 Point & Figure” hedefi var. Yine de buna ulaşılmasını beklemiyoruz ve bunun yerine daha fazla düşüş görülebileceği düşüncesindeyiz.

Peki sizce Euro’nun Türk lirası karşısındaki performansı ilerleyen günlerde nasıl bir seyir izleyecek? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Bu arada bugünkü dolar/TL analizimizi hâlâ okumadıysanız buradan inceleyebilirsiniz.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin