Cardano almak için doğru zaman mı? Piyasadan güncel haberler ne gösteriyor?
Cardano almak için doğru zaman mı? Piyasadan güncel haberler ne gösteriyor?

Cardano almak için doğru zaman mı? Piyasadan güncel haberler ne gösteriyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son zamanlarda, kripto alanında, özellikle Cardano’ya karşı karışık duygular ve tepkiler var. Ancak yatırımcıları hayal kırıklığına uğratma eğiliminde olan birkaç haber olsa da, bazı iyi haberler de var.

Cardano için önemli haberler geliyor

Bu iyi haberlerden biri ise Bitcoin’in yakında McDonald’s, Walmart, Home Depot ve diğer büyük Fortune 500 şirketleri tarafından kabul edilebileceğidir.

Ayrıca Strike CEO’su Jack Maller, Shopify ile resmi olarak ortak olduklarını açıkladı. Bu, artık Shopify çevrimiçi kart işlemlerini kullanan herhangi bir web sitesinin Bitcoin’in Lightning Network’ünü kullanarak ödemeleri işleyebileceği anlamına geliyor.

Kripto dünyasında bir başka olumlu olay, Luna Vakfı’nın rezervleri için 100 milyon dolarlık AVAX tokenleri satın almasıydı. Bu, Bitcoin dışında satın aldıkları ilk para.

Yine bir başka ilginç bir haber ise Solana ve Cardano’nun yakında Chicago Ticaret Borsası’nda vadeli işlem sözleşmeleri için kullanılabileceği.

ADA yatırımcıları şu sıra üzgün

Şu anda Cardano ile ilgili sorun, Cardano yatırımcılarının çoğunun kötü durumda olması. Raporlar, mevcut Cardano yatırımcılarının yaklaşık %66’sının para kaybettiğini gösteriyor. Ve Cardano yatırımcılarının sadece %25’i gerçekten kâr ediyor. Ancak, sadece Cardano değil. Bitcoin ve Ether bile tüm zamanların en yüksek seviyesinin epey altında.

Özellikle, bugün yatırımcıların çoğu, 2021’de kripto performansının zirvesinde coin satın alan kişiler. Ve o zamandan beri kayda değer bir ilerleme olmadı.

Ancak daha yakından bakıldığında Cardano’nun sanılanın aksine geçtiğimiz yıl büyüdüğü görülüyor. Cardano’nun kilitli toplam değeri (TVL) büyümeye devam etti. Ve Cardano’nun ağındaki cüzdan sayısı katlandı. Üstelik Cardano’daki NFT’lerin sayısı önemli ölçüde arttı.

Bu nedenle, mevcut senaryo Cardano için kasvetli görünse de geleceğin parlak olması bekleniyor.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin