featured

Bu köprü birleşimi çok konuşulur: Listede yok yok!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Lansman, güncelleme ve ağ testleri kripto dünyasının vazgeçilmezleri arasında. Pek çok varlık kendi projesine göre sürekli gelişim gösteriyor. Bazı varlıklar ise kendi aralarında bağ kurarak ilerliyor. Bu da sistemlerin daha fazla etkileşim almasına yardımcı oluyor. Sadece etkileşim değil yapılan çalışmalar neticesinde varlıklar hem ağ hem varlık üzerinde iyileştirme sağlıyor. Son bir köprü birleşimi ise birden fazla varlığın doğrudan ya da dolaylı yoldan etkilenmesine yardımcı oluyor.

Polkadot parachain Acala ve Kusama merkezli muadili Karura, çapraz zincir köprüsü Wormhole ile entegre oluyor. Çapraz köprü birleşimi sistem içinde yer alan varlıkları bir araya getiriyor. Merkezi olmayan finans (DeFi) ekosistemlerini sekiz ana Katman 1 blok zinciriyle birleşiyor.

Köprü birleşimi 8 varlığı bir araya getiriyor

Polkadot’un önemli bir başarısı sayesinde çapraz zincir köprüsü piyasanın önde gelen DeFi projelerini bir katmanda topluyor. Wormhole entegrasyonu Acala ve Karura’yı Ethereum, Solana, Terra, Avalanche, Polygon, Oasis, Fantom ve Binance’in BNB zincirine bağlayacak.

Zincirler arası birlikte çalışabilirlik sayesinde, Polkadot ve Kusama ekosistemleri için DeFi merkezleri olarak hizmet veren Acala ve Karura kullanıcıları, 200 milyar ABD dolarının üzerinde likiditeye erişebilecek.

Köprü birleşimi ve entegrasyon ile Kusama’nın kUSD stabilcoin’i, Polkadot ve Kusama’daki likiditeyi artırmak için Acala’nın aUSD’si ile birleşecek. Aynı temel mimariyi paylaşan Kusama, Polkadot’un kanarya ağı olarak hareket ederek geliştiriciler için Polkadot’ta uygulamadan önce deneysel bir ortam sağlıyor.

forkast.news


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin